Terkut vaan Lutonin lentokentältä, Vuelingin lähtöportilta. Vuoden ihka ensimmäinen koko viikon loma starttaa näillä näppäimillä ja minäpä suuntaan elämäni ensimmäistä kertaa Barcelonaan. Loman alku on ollut tuttuun tapaan kaoottinen. Matkalla sain 28 punnan sakon junassa kun en hiffannut, että Luton ei sijaitse Lontoossa ja contactless kortti ei käynytkään maksuvälineenä. Laturi jäi myös matkalaukkuun joten taistelu akun loppumista vastaan on myös käynnissä. Lento on kikkareena kakun päälle myöhässä. 😀 Mä selviän!

8-16 duunia on nyt pian painettu 5 kuukautta yhteen soittoon ja samalla on nautittu Lontoon sekamelskasta vähän liiankin hyvin joten mähän en pysty edes sanoin kuvailemaan, että miten täpinöissä olen. Ja siis edes pahaksi eskaloitunut loman tarve ei ole tämän reissun suurin kicksien aiheuttaja vaan seura.

Kyseessä on todellinen ystävien reunion reissu sillä osa jengistä saapuu Espanjan maanpinnalle Suomesta ja osa Lontoosta. Lähden Barcelonaan nyt täältä ensin yksin ja paikan päällä aloitetaan vajaa viikon kestävä hullunmylly Meritan & Roopen kanssa, ketkä siis tulee Barceen Stadista. Alex & Eero saapuvat puolestaan loman viettoon perjantaina perässä. Kokonaisuudessaan meitä siis tulee viilettämään tässä flamencon, paellan ja sangrian luvatussa maassa 5 infernaalista ihmiskappaletta. Majoituksen tulee myös olla kunnossa joten kattoterassilla & altaalla varustettu Casa odottaakin paikan päällä jo valmiina.  

Tästä Lomasta on tulossa ilmiömäinen. Ihan vaan sen takia, että ei olla nähty osan kanssa aikoihin ja tätä reissua ollaan vatvottu joku puoli vuotta. Kaikki meistä on niin into liekeissä, että ratketaan. Tiedossa on siis ultimaattista hauskanpitoa, biletystä, trashi-cocktaileja altaalla, aurinkoa, rusketusta, ruokaa, juhlaa, räävittömiä juttuja, helvetisti epämääräisiä snäppejä ja hallitun ja hallitsemattoman kaoksen jatkuvaa välimuotoa. Suunnitelmissa olisi käydä myös viinitilalla, tehdä epämääräisiä ostoksia sekä ihan siis vaan olla perinteisellä Barcelona-lomalla. No excuses needed.  Aikomuksena ei todellakaan ole keskittyä kulttuuriin tai kirkkoihin vaan ihan pelkästään hedonistiseen nauttimiseen maailman parhaassa seurassa.

Kameran akut ovat ladattuina eli blogiin tulee juttua tästä reissusta kunhan olen selviytynyt takaisin vaan takaisin viikon päästä Lontoon maanpinnalle. Siihen saakka onkin nyt ehkä maailman paras mahdollisuus pistää kaikki meikäläisen SoMe-kanavat seurantaan. Snapchat sisältö tulee varmasti olemaan tulevan viikon aikana paheksuntaa, hämmennystä sekä jatkuvia kysymysmerkkejä aiheuttavaa. Meidän jengi on nimittäin kaikkea muuta kuin Vanillaa. No mutta, viihdearvohan on se tärkein ja sitä tulee ainakin riittämään.

Ps. 04.08 on suuntana puolestaan Israel & Jordania, minne suuntaan Abraham Toursin kutsumana ja Ukraine International Airlinesin siipien kyydittämänä Alexin kanssa kahden keskeiselle yhdistetylle Blogi-matkalle sekä lemmenlomalle. Jos ei hauskanpito kiinnosta Barcelonan osalta, niin tämä reissu tulee olemaan puolestaan pelkkää kulttuuria, politiikkaa ja sykähdyttävää seikkailua joten seuranta napit on hyvä pitää vihreinä jo ennakkoon. 🙂

Hyvää lomaa minä!

Ps. Seuraa meitsiä Instagramissa @otto.lilja

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. Barcelona on sopiva kohde ihan kaikenlaiseen lomailuun! Mutta melkeinpä sanoisin, että kaikkein paras just tohon: kavereiden kanssa häröilyyn, hengailuun, baareiluun ja rannalla makaamiseen! Samanlaisen viikon pari vuotta sitten viettäneenä voin vaan sanoa että pitäkää ihan superhauskaa ja juokaa paljon sangriaa 🙂

    1. Olin niin lomalla, että vastaaminen ihan jäi. Olit kyllä niin oikeassa ton häröilyn suhteen. Siihenhän se meni. Ihan super hauska viikko! Aivan mielettömän mieletön kaupunki. En edes osannut odottaa, että noin chilli, helppo ja välitön. Mielikuva oli jotain ihan muuta. 🙂 Kiitos paljon kommentista!

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.