Perinteinen pihvi ja tiiltäkin täyteläisempi punaviini sulattaa oman sydämeni kerta toisensa jälkeen aina. Siksi olinkin enemmän kuin innoissani käydessämme Bloggaaja-kolleegoiden kanssa testaamassa toissa viikonloppuna loistelias, nuorekas, rento ja romanttinen Hunter 486 ravintola, viiden tähden The Arch-hotellin alakerrassa, historiallisessa ja rahan tuoksuisessa rikkaiden Arabien suosimassa Marble Archin kaupunginosassa, Hyde Parkin kulmassaa.  Vaikka Hunter 486 viiden tähden hotellin ravintola onkin, oli fiilis kaikkea muuta kuin poissulkeva taikka vaikeasti lähestyttävä. Hunter 486 on ehkä chillein ja rennoin nk. fancyä mainetta kantava ravintola, missä olen koskaan ollut.

Lontoossa ulkona syöminen on mielestäni suhteessa edukkaampaa kuin Suomessa ja samalla rahalla mitä Suomessa käyttää illalliseen, saa sillä rahalla täällä kokemukseni mukaan enemmän ja vielä muuten vähemmällä. Siksi Lontoossa ei kannata pelätä ulkona syömistä, vaikkakin menu ja dress code kannattaa tarkistaa aina etukäteen, sillä välillä saattaa tulla yllätyksiä. Hunter 486 ei ollut poikkeus sillä hintataso oli vähintäänkin samaa luokkaa, mitä Suomessa ravintoloissa yleensä on.

HunterOIKEA

HunterOIKEA-2

HunterOIKEA-5

HunterOIKEA-3

Kiiltävä, moderni, nousukas ja samaan aikaan lämmin. Tässä raflassa oli positiivista asennetta huolella! Vaikka tila ja ympäristö oli itsessään arvokas, toi rento henkilökunta ja muutenkin todella vapautunut ilmapiiri tänne kivaa särmää. Samalla täällä oli jotenkin tosi romanttinen tunnelma. Ja siis jos minä haistan romantiikan niin romantiikka todellakin on ilmassa, sillä olen ehkä maailman epäromanttisin ihminen. Ainoa ongelma koko illassa oli se, että söin taas liikaa. No ainakin pääsin aikaisin nukkumaan, sillä pihvit ennen clubia on aina vähän kenkku valinta! 

Täällä sai joka tapauksessa nauraa, sai nauttia, sai heittää läppää ja sai pitää kivaa. Oli fancy paikka tai ei niin turha nihkeily ja hiekan hamstraaminen tiettyihin osiin ruumista on syvältä. Hunter 486:ssä fiilis oli vilpittömästi tosi vapautunut ja se teki tästä ihan nappi mestan sekä frendien kanssa illanviettoon, että juurikin vaikka treffeille tai vaikka pomon kanssa lasillisille. Ympäristö oli todellakin erityinen ja mitä vähän ympärillä olevaa elämää tutkailinkin, niin moni oli selkeästi viettämässä täällä niitä vuoden hekumaalisimpia tähtihetkiä.

Hunter 486 on lisäksi oma aivan todella intiimi romanttinen Samppanja-lounge, missä omat loosit oltiin verhoiltu sopivasti peittävillä verhoilla. Ne verhot ovat muuten nähneet salee paljon!

NO MUTTA VÄHÄN HINNASTOSTA

  • Viinpullo – alk. 24 £ plo
  • Coctailit – 12 £
  • Prosecco – alk. 24 £ plo
  • Samppanja – alk. 59 £ plo
  • Alkuruoka – 7,50 – 12,50 £ per naama
  • Pääruoka –  Mains 15 – 29 £. All day Menu 12 – 29,50 £
  • Jälkiruoka –  6,50 £

HunterOIKEA-7

HunterOIKEA-6

HunterOIKEA-4

HunterOIKEA-8

Ruokalista edustaa perinteisen eurooppalaisen keititön parhaimpia herkkuja.  Jos  siis tykkää perinteisestä, lihaistasta ja ei-liian-kokeilevasta safkasta, höystettynä kattavalla valinnanvaralla, niin tykkäät Hunterista. Vilpittömästi on pakko myöntää, että söinkin Hunter 486:ssa ehkä parhaat pihvit, mitä olen Lontoossa tähän saakka syönyt. Meillä oli siis aivan todella hurmaava ilta täällä. Jos etsitte Lontoosta spesiaalia ja tervetulleeksi toivottavaa, intiimiä ja tunnelmallista viiden tähden hot spottia, missä ei siltikään tarvitse maksaa itseään kipeeksi ja pääsee tuntemaan itsensä samaan aikaan vapaaksi, rennoksi ja vieläpä tärkeäksi, niin tänne! 

Herkullista keskiviikkoa kaikille! 🙂

Käykää muuten tsekkaamassa kuvia ja tunnelmia meidän viikonlopusta IG:stä Hashtagilla #WeMakeLondon

-OTTO- 


Ps. Seuraa meitsiä Instagramissa @otto.lilja

Ps. Illallinen Hunter 486 kuului osana taannoisen Bloggaaja-viikonloppumme  ohjelmaa enkä vastannut kustannuksista itse. Meilipiteet ja kokemukset ovat silti täysin omiani. Messissä mukana Inhetvliegtuig.nl  Una idea, Un viaje & Fangirl Quest

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.