PALVELUT

Loista digiympäristössä: Strategiat, Konsultointi & Sisällöntuotanto

Haluatko saada brändillesi laadukasta ja tuloksellista näkyvyyttä digitaalisessa ympäristössä? Onko hakusessa rautainen digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, joka auttaa strategian kehittämisessä ja käytännöntoteutuksessa? Etsitkö kenties verkostoitunutta kansainvälistä osaajaa ja tekijää, joka saa brändisi ilmeen kiiltämään ja kysynnän nousemaan? Vai onko kenties etsinnässä timanttisen sisällön intohimoinen tuottaja?  

Matkablogini ohella olen työskennellyt kymmenien yritysasiakkaiden kanssa menestyksekkääsi pääsääntöisesti Isossa-Britanniassa, Suomessa kuin myös Hongkongissa. Jos kaipaat apua digiympäristössä tai haluat kasvattaa brändisi tunnettuutta. I’m your man! Vastaavasti täältä saat sitoutuneen, intohimoisen, innovatiivisen, hyvin verkostoituneen viimeisimmän tiedon omaavan globaalin ammattilaisen, jonka kanssa työntekeminen ja tulosten tekeminen on tuloksellisuuden lisäksi ennen kaikkea hauskaa ja innostavaa! 

OTA OTTOON YHTEYTTÄ JOS:

  • Etsit brändillesi tulosvetoista ja innovatiivista Digitaalisen Median- & Viestinnän asiantuntijaa tai mahdollisesti etsit menestyksekkään digitaalisen markkinoinnin strategian toteuttajaa 
  • Etsit laajan ja vakiintuneen yleisön omaavaa kokenutta sisällöntuottajaa tarjoamaan monikanavaista visuaalista ja laadukasta näkyvyyttä brändillesi. Lue lisää yhteistyöosiosta!
  • Etsit tekijää mukaansatempaavaan kokonaisvaltaiseen sisällöntuotantoon digiin tai printtiin 
  • Asiantuntijapalvelut: Etsit henkilöä kertomaan, puhumaan tai kirjoittamaan ulkosuomalaisuudesta, kosmopoliitista elämäntyylistä, diginomadi-yrittäjyydestä, sekä matkabloggaamisesta ja tuloksellisesta matkakohdemarkkinoinnista
  • Tarvitset osaajaa hakukoneoptimoinnissa, sekä menestyksekkään SEO-strategian luomisessa
  • Etsit osaavaa ja innovatiivista UX & UI-suunnittelijaa
  • Tarvitset rautaista tekijää tuloksellisen sisältö- & sosiaalisen median strategian luomisessa 

Ota yhteyttä otto@ottolilja.fi ja jutellaan lisää! 

Ja muuten, blogini lisäksi arkeeni ja juhlaani pääsee sukeltamaan myös Instagramissa (@otto.lilja). Kontaktipyyntöä voi laittaa tulemaan myös Linkedinissä.