OTTO LILJA

Tervetuloa uuteen blogiini. OTTOIZAKAYA on nyt historiaa ja jatkossa pidän blogia täysin omalla nimelläni. Vanhan blogin nimi ei istunut enää teemaan. Lontoon ja opiskeluiden aloittamisen myötä on koko elämä kääntynyt päälaelleen, joten nyt oli aika myös pistää blogi täysin uuteen uskoon. Niille jotka löysivät blogini vasta nyt, on alla pieni briiffi siitä, että ketä täällä oikein kirjoittelee. 🙂

Eli; Tässä blogissa ei suhtauduta elämään, sen tuomiin ilmiöihin taikka omaan ihanaan itseensä liian vakavasti.

Blogin taustalla häärii todellinen persoona. Matkailuun, oman itsensä kehittämiseen sekä elämän yleiseen ihmeellisyyteen hurahtanut reilu parikymppinen Otto pitää tukikohtaansa Lontoossa. Paikkauskollisuudesta Otto ei oikeastaan silti perusta alkuunkaan ja identiteetiksi onkin näillä eväillä muodostunut maailmankansalainen isolla ämmällä.

Tälle boheemille vapaasielulle arki on yhtä kuin yliopistossa opiskelua, tiedonjanon täyttämistä, ravintolaillallisia ja oman digibisneksen kehittämistä. Elämä on toisinaan yhtä vuoristorataa, mutta positiivisen elämänasenteen voimin tippuu tämä herra pääsääntöisesti aina jaloilleen.
Omaa tietään sekä itseään jatkuvasti etsivä nuorukainen ei pidä itselleen mitään mahdottomana taikka saavuttamattomana ja elääkin elämäänsä sen mukaan. Tällä sankarilla pää leijailee toisinaan vahvastikin pilvissä, mutta loistavan itseironian sekä ronskin huumorintajun voimin löytää jalat aina takaisin maanpinnan tasapainoiseen kosketukseen.

Blogin pääpaino pyörii vahvasti matkailun, ulkosuomalaisuuden sekä lifestylen ympärillä. Välillä mennään vahvasti aiheen vierestä eikä massasta poikkeavienkaan aiheiden suhteen olla liian kranttuja. Tässä blogissa pyritään puhumaan asioista aidosti niiden oikeilla termeillä. Kyseenalaisuuksia ei karsasteta ja toisinaan kieli on hyvinkin tukevasti poskella.

Tällä hetkellä Oton maailmankartta näyttää käytyjen maiden listalla lukua 60. Tällä blogilla ei ole maarajoja eikä juurikaan mitään muitakaan rajoja. Tulevaisuus on yksi avoin romaani ja sen puolesta mitä tahansa voi tässä osoitteessa tapahtua!

Tervetuloa mukaan!