OTTO LILJA 

Otto Lillja maailmankansalainen

Yrittäjä, seikkailija & maailmankansalainen

Ihan mahtavaa, että olet täällä käymässä. Olen Otto Lilja, digitaalisen viestinnän- & digimarkkinoinnin yrittäjä, diginomadi, matkabloggaaja, sisällöntuottaja, freelancer-kirjoittaja, Lontoo-asiantuntija, intohimoinen ulkosuomalainen, henkeen ja vereen seikkailija sekä 120% maailmanmatkaaja. Syön jokaisen ateriani ravintolassa. Tiedän kaiken Britannian kuninkaallisesta perheestä ja rakastan muutenkin julkkisjuoruja. Olen myös koukussa spa-hoitoihin. Konfliktit, kriisit, murhamysteerit, geopolitiikka, despotismi ja traagiset ihmiskohtalot ovat edellä mainittujen ohella vahvimpia mielenkiinnon kohteitani. Suomen jätin taakseni jo 18-vuotiaana ja sen jälkeen olen asunut valokuvaaja-tuottaja-yrittäjä poikaystävän kanssa mm. Sydneyssä, Lontoossa, Hongkongissa, kuin myös matkalaukussa ympäri maapalloa. Tällä hetkellä elän nomadi-arkea Lontoon, Suomen ja Hongkongin välillä. Oma identiteetti onkin vahvasti Maailmankansalainen isolla M:llä ja kotona koen olevani ihan missä päin maailmaa tahansa. 

Pientä triviaa ja luonteenlaatua

Otto Lilja Alex Aalto

Olen syntynyt 90-luvun puolivälissä Turun-seudulla. Akateemisen opinnot olen tehnyt digitaalista median ja viestinnän parissa Lontoossa ja sen jälkeen opiskellut mm. kansainvälistä oikeustiedettä ja diplomatiaa muualla Briteissä. Olen tippunut laskuissa käytyjen maiden osalta, mutta uskon luvun olevan jossain 70 tietämillä. Minut tuntevat kuvailevat itseäni ääriekstrovertiksi ja maailman uteliaimmaksi persoonaksi. Puhun paljon ja taukoamatta sekä viihdytän ympäristöni jokseenkin hullunkurisilla jutuilla. Huumorintajua siis löytyy. Omaan myös CIA-tason tiedonhakutaidot, sekä kirjoitus nopeudessa olen kuulopuheiden perusteella Olympia-tasoa. Toisinaan elämäni on kaoottista, mutta ihan yhtä paljon rakastan myös ihan sitä tavallisen tasapainoista arkea, kotona oloa, mustaa kahvia, pyykinpesua ja luonnossa ulkoilua. Olen koukussa podcastien kuunteluun, itsensä kehittämiseen ja tiedonhakuun mitä randomeimmista aiheista. Rakastan ruokaa ja olutta, itäisintä Eurooppaa, Lähi-Itää sekä Kaakkois-Aasiaa. Juhlista harvemmin lähden kotiin ensimmäisenä. Ongelmanratkaisukyvyn ja optimismin koen itse parhaiksi puolikseni. 

Maailma on kotini, työ- ja yrittäjyys on intohimoni ja laadukas vapaa-aika ja siitä nauttiminen prioriteettini. Tavoitteenani on käydä kaikissa maailman maaissa, nukkua 8h yössä, elää tasapainoista arkea, tehdä merkityksellistä työtä sekä nauttia elämästä täysillä. Janoan kokemuksia ja globaaleja seikkailuja niiden pohjalta myös tämäkin blogi sai alkunsa vuonna 2014. Tervetuloa mukaan!

Otto Lilja sosiaalisessa mediassa

Ja muuten, blogini lisäksi arkeeni ja juhlaani pääsee sukeltamaan Instagramissa (@otto.lilja). Uusimmat postaukset julkaisen myös Facebookissa ja kontaktipyyntöä voi laittaa tulemaan myös Linkedinissä. Tavoitat mut myös maililla: otto@ottolilja.fi. Ollaan yhteydessä!

x Otto