Yleinen

Maailman Tylsimmät Matkakohteet – TOP 4

Matkailu on yleensä aina kivaa. Ainakin itsellä. Eksotiikka palmurannoilla tai hörhöily hämyisissä ghetoissa on nimittäin sopivissa mittasuhteissa aina jännittävämpää kuin kotona makoilu. Yleensä kammoksun negistelyä enkä edes yritä etsiä miinus puolia kohteista, sillä miksi pitäisi?

Reissu-negisteliät ovat mulle sama asia kuin punainen vaate härälle, sillä suurpiirteisenä ihmisenä ei mielenterveyteni horju monestakaan vastoinkäymisestä. Rajattoman uteliaisuuden ja rautaisen sietokyvyn voimin osaan sulattaa häiriintymättä paljon. Elämä ei ole reissun päällä aina todellakaan pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta turha nipotus on no go. Jollain hullulla tapaa jopa nautin asioista, jotka saattaisi toisille turreille aiheuttaa elinikäiset traumat. Normaalisti en välitä tuoda negatiivisuutta tänne blogiin koska se ei ole vaan omaa itseäni. Nyt päätin tehdä poikkeuksen, sillä vaikka aika epätavallisen positiivinen reissumies olenkin, menee toisinaan asiat rehellisesti sanottuna päin persettä. Jotkut paikat ei vaan nabaa ja ne paikat ovat seuraavat.

1. TOKIO

13post-23

13post-25

Alimmainen arkistojen aarre kertoo Tokio-fiiliksistä kaiken…

– –

Tokio oli mielestäni jollain tapaa kuin Aki Kaurismäen elokuvat: Melankolinen & pysähtynyt. Syy mielipiteeseeni saattoi löytyä joko Budjetista tai siitä, että vietimme yli viikon ennen tätä suorastaan futuristisen satumaisessa Singaporessa, joka taas iski ja kovaa. Tokio on maailman suurin kaupunki ja odotukset oli valtavat. Jotenkin totuus oli vaan pettymys, sillä Tokio ei ollut yhtään niin menevä, moderni, jännittävä ja futuristinen mitä odotin. Tokio on lisäksi kallis kaupunki, jossa liikkuminen vaatii efortia ja oleminen muutenkin energiaa. Tällä kertaa meillä ei vaan ollut sitä energiaa ja budjettikin oli reppureissaajalle suunnattu. Veikkaan, että Vika ei ole välttämättä Tokiossa vaan siinä, että miten me siellä olimme ja missä olosuhteissa.

Tokio on on loistava shoppailukaupunki ja luksusmatkailuun täydellinen. Reppureissulla budjetilla matkaaminen ei sopinut tähän kaupunkiin ei sitten laisinkaan. Sen lisäksi meillä kävi huono tuuri ravintoloissa sekä hotelleissa ja ihan myös alueen valinnassa jossa majoituimme.  Kaikki tämä  keskikesän polttavassa kuumuudessa ja snadisti matkasta uupuneina.  Ei vaan sytyttänyt ensimmäisellä kerralla. Olen valmis antamaan Tokiolle uuden mahdollisuuden, mutta silloin ei michelin tähdissä, hotellin laadussa ja korkeudessa taikka budjetissa pihistellä. Aasian muut kohteet voittivat tällä kertaa Tokion ihan täysin.

13post-4

Matkabloggaaja-kolleegani Jerry on suuri Tokio fani joten jos haluatte matkustaa sinne niin älkää vaan kuunnelko mua. Sen sijaan hypätkää Jerryn blogiin. Ens kerralla kun matkustan Tokioon niin matkustan sinne ehdottomasti enemmän Jerryn tyylillä ja uskon, että silloin saatan myös nauttia kokemuksesta paljon enemmän. 

2. TUKHOLMA

Otan sen riskin, että saan tällä vihat niskalleni, mutta arvostakaa edes rehellisyyttä. Yksi sana joka kuvastaa Tukholmaa mielestäni täydellisesti on vanilla. Rehellisesti sanottuna mun on todella vaikea ymmärtää Tukholman hypetystä. Itse kun en tänne eksyisi kun aivan pakosta ja silloinkin on fiilis, että pääsenkö jo pois. Sen sijaan kuvittelisin uutisten perusteella Malmön olevan paljon enemmän oma juttuni. Tukholma on samaan aikaan liian tuttu ja samaan aikaan musta vaan tuntuu, että en sovi tänne millään maailman tavalla.

Suomessa ja Idän puoleisessa Pohjolassa on sata kertaa särmikkäämpää ja muutenkin astetta ronskimmissa paikoissa koen oloni paljon kotoisammaksi. Olen käynyt Tukholmassa about miljoona kertaa ja jokainen kerta on lähinnä vahvistanut ajatusta, että Tukholma on simppelisti täydellinen vastakohtani. Tukholma on kaunis sekä Skandinaaviseen makuun hillityn tyylikäs. Yleiseltä olemukseltaan ja sisällöltään se on silmissäni silti kuin lämmin vesi –  eli ei oikeastaan maistu miltään. En jaksa katsoa kahta minuuttia pidempään ihmistä, kenellä ei ole asennetta – samaa vaadin myös kaupungilta. Ei Tukholma tuskin läpimätä ole, mutta sen saman rahan ja ajan, jonka käyttäisi sinne matkustamiseen, voi mielestäni käyttää tuhat kertaa tehokkaammin mielenkiintoisempiin kaupunkeihin. Pietari, Tallinna, Riika, Helsinki ja Kööpenhamina voittavat Tukholman mielestäni mennen tullen.

3. DAYDREAM ISLAND – AUSTRALIA 

Australiassa asuessa teimme road tripin Itärannikolla ja jostain täysin käsittämättömästä syystä ajauduimme kahden päivän ja yhden yön mittaiselle hotellilomalle varsin houkuttelevan kuuloiselle Daydream Islandille. Visioissamme suppailimme auringonlaskussa täysin tyynessä valtameressä ja fiilistelimme tähtitaivaita kenguruiden kanssa paratiisirannan valkoisilla hiekoilla. Totuus oli perhe-helvetti, jossa Naantalin kylpylä oltiin tuotu Australialaiselle mini saarelle. Meininki oli yhtä ysäriä kuin yksin kotona elokuvat. Sisustuksen vaikutteina oli Nemoa etsimässä sinisine seinineen ja katosta roikkuvine kaloineen. Muu asiakaskunta koostui lähinnä ahdistavan näköisistä lapsiperheistä, jossa loppuun palaneet vanhemmat yrittivät väkisin näyttää, että nyt on kivaa. Edes botox ei olisi pystynyt pelastamaan sitä ilmi elävää faktaa näiden väsyneiden vanhempien silmiltä, että ei ollut. Ei meillä, eikä muilla. 

Tyynessä valtameressä suppailu oli yhtä kuin valvojan silmien alla köröttely vedessä klo 15-16 rajatulla alueella n. max 20m säteellä rannasta kanssa suppailijoiden keski-iän ollessa jotain 11-12 vuotiaan väliltä. Jo kahden tunnin jälkeen harkitsimme vakavissamme, että miten pääsisimme pakenemaan täältä nopeiten. Kikkareena katastroofin päällä illallisravintolassa tunnelmallisen täyden palvelun dinnerin sijasta vastassa oli kymmenien metrien jonot ja itsepalveluhälyttimet vähän kuin ABC:llä konsanaan. Tarkoitus oli relata täällä 2 päivää ja nauttia aktiviteeteista. Lopulta seuraavana aamuna herätessämme päätimme paeta ensimmäisellä lautalla niin nopeasti vetämään kuin mahdollista.  Jotenkin tragikoomisesti lätsäni lensi paluumatkalla lautan kannelta vielä tuulen mukana tyyneen valtamereen ikään kuin viimeisenä merkkinä siitä, että nyt floppasi ja pahasti. Daydream Island oli kuin lomapainajainen ja me olimme  varmasti huonoimmat mahdolliset ihmiset, ketkä tähän painajaiseen ajautuivat. Yksi asia on elävä fakta ja se fakta on, että meitsi ei tule koskaan enää palaamaan Daydream Islandille. 

4. MUMBAI

inhokkilomakohteetpost

inhokkilomakohteetpost-2

Intian Hollywood oli megaluokan pettymys. Siinä missä muut ovat valittaneet saasteista ja tungoksesta, en itse edes huomannut näitä. Sen sijaan tekemisen ja näkemisen absoluuttinen puute oli tukahduttaa kaltaiseni matkalaisen fiilistilat ruusuista risukkoon jo päivässä. Mumbaissa ihmiset vaikuttivat normaalia raskaammilta. Kolmannen päivän jälkeen fiilis oli, että mitäs sitten? Mumbai oli niin tylsä, että hengasimme mieluummin ilmastoidussa ostoskeskuksessa kun kaduilla kierrellessä. Ja te tiedätte mut. Rakastan meininkiä, härdelliä, jännitystä ja kolmatta maailmaa. Täällä oli vaan simppelisti sanottuna tylsää!

Uskon, että Mumbai olisi varmasti viihdyttänyt meikäläisiä mukavammin, jos olisimme vaan löytäneet tiemme särmikkäämmille alueille ja jättäneet taas keskustan tusinakorttelit yhteen päivään. Mumbai on myös kaupunki, jossa paikalliselle oppaalle olisi varmasti kysyntää. Intian kohteista Mumbai jäi listani pohjalle – sen sijaan Delhi säväytti huolella sekä koko Intia muutenkin!

Mitkä on teidän No Go-kohteet?

Ps. Iso osa vanhojen postauksien kuvista katosi kun kankkulan kaivoon toistaiseksi vielä tuntemattomasta syystä. Eli siis kymmenistä ja kymmenistä postauksista. Kuvattomien postauksien esillä pitäminen tuntuu nihkeältä, joten piilotin kaikki hajonneet postaukset siihen saakka kunnes korjaus on tapahtunut.  Eli älkää siis ihmetelkö, että noista em. kohteista ei tällä hetkellä löydy blogista muuta sisältöä.

-OTTO-


PS. Muista seurata SoMe:ssa!

SNAPCHAT: @ottoizakayacom

INSTAGRAM: @ottoizakaya

FACEBOOK: OTTO Izakaya

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Sonja | FIFTYFIFTY
  lokakuu 24, 2016 at 9:54 am

  Maailman tylsin paikka on mun mielestä Monaco, siellä nyt vaan ei ole yhtään mitään kiinnostavaa. Ja vähän samaan tapaan kun Singapore pilasi sulta Tokiota, mulla Berliini pilasi Prahaa. Se vaan tuntui tosi tylsältä nukkekodilta sen jälkeen kun oli kekkuloinut Berliinissä. Ehkä Tokio ja Praha ansaitsis meiltä uuden mahdollisuuden? 😀

  • Reply
   Otto
   lokakuu 24, 2016 at 11:26 pm

   Hauska vertaus! 😀 Mitä tulee Monacoon niin kaupunki kyllä jakaa mielipiteitä. Oma on vajaa vuosikymmenen takaa ja se oli ihan hauska. Mitenköhän tilanne mahtais olla tänä päivänä? Kiitti kommentista!

 • Reply
  Heli/ Näkymiä vihreältä kukkulalta
  lokakuu 24, 2016 at 12:32 pm

  Mun pahimmat floppikohteet löytyy jännä kyllä Italiasta: Venetsia ja Firenze. Tosin asuin silloin Pohjois-Italian landella ja nuo hirvestäi hehkutetut kaupungit turistiLAUMOINEEN tuntuivat lähinnä epäaidoilta Venetsia-landialta, jossa koko ajan yritetään vedättää ja rahastaa. Nyt Rooman vuosien jälkeen osaisin varmaan etsiä sieltäkin hienoja ja “aitoja” (italialaisia) paikkoja turistimassojen ulkopuolelta. Firenzeen olenkin palannut (enkä vaikuttunut siitä vieläkään), ehkä Venetsia ansaitsis toisen mahdollisuuden kans?
  Toi Daydream Island kuulostaa ihan helvetiltä, kierrän kaukaa tuollaiset lapsiperheiden paratiisit (niin lapsellinen kuin olenkin).

  • Reply
   Otto
   lokakuu 25, 2016 at 1:20 am

   Venetsia jakaa jengin mielipiteet kyllä! Ja mitä tulee näihin lapsiperheiden paratiiseihin – on ne näin hyvin päinvastaisen elämäntavan edustajana kyllä pahin no go ever.:D Nykyään tulee tehtyä researchia vähän tarkemmin!

 • Reply
  Anna / Matkatarinoita
  lokakuu 24, 2016 at 1:07 pm

  Eikä, Tokio oli just ihana! Onhan se sairaalloisen kallis, mutta silti 😀 Hihii, näin ne mieltymykset vaihtelee. Mä puolestani en lämmennyt Hongkongille, mutta mullakin siinä taisi olla kyse nimenomaan olosuhteista – niillä on yllättävän iso merkitys! Siitä vierailusta on jo yli seitsemän vuotta ja haluaisinkin antaa uuden mahdollisuuden kaupungille mahdollisimman pian… Me käytiin pari viikkoa sitten Singaporessa ja sehän on aivan upea, mutta mä inhosin Sentosan saarta! Siis se oli mulle vähän kuin Daydream Island sulle ja olin jotenkin odottanut jotain ihan muuta, en kyllä tiedä miksi… Täytyypä ehkä tehdä joskus oma vastaava postaus, kun saan analysoitua kaikki omat no go -kohteet 🙂

  • Reply
   Otto
   lokakuu 25, 2016 at 1:31 am

   Oon optimistinen, että Tokio olis ens kerralla paljon antoisampi! Sentosa taas oli aika jotenkin elokuvamainen ja mä jopa digasin. Se tunnelma oli siellä teko-biitsillä illalla todella eriskummallisen eeppinen. Mulla tuli fiilis, että oon lavasteissa ja jotenkin nautin siitä. 😀 Hei tee. Näitä eri kokemuksia on musta hauska musta lukea!

   • Reply
    Taru Lindblom
    tammikuu 15, 2017 at 9:04 am

    Otto! Izakaya! Olin varma, että rakastaisit Tokiota, mutta vertailu, olosuhteet, joo ymmärrän. Hämmentävintä oli, että toinen rakas paikkani, Singapore sai sulta vedettyä sen Tokio-maton jalkojen alta. Mulle olis käyny varmaan ihan samoin, jos en olisi aiemmin ollut Singaporessa ja nyt kun menin Hong Kongiin: HK on täydellinen. Singapore on crack! Singaporen-reissu HK jälkeen ois voinu olla katastrofaalisen tylsä, laimea, lattea ja jähmeä. Mutta onneksi kyseessä oli kohde, johon olimme luoneet jo omat tunnesiteemme, niin sydämeen piti sitten vain raottaa taas yksi lisäkolonen uudelle lempipaikalle. Siellä majailee Tokio, Singapore, Hong Kong ja ehkä Dubai (tai Queenstown tai…) ripirinnan. Mä sulle vielä Tokiot näytän. Enkä ole ollenkaan vihainen tästä sun tylsyysvalinnasta, kaikilla on omat jutut mitä hakee.

    Love,
    Taru

    • Reply
     Otto
     tammikuu 15, 2017 at 11:31 pm

     Oon 150% prosenttisen varma, että heti kun pääsen Tokyoon ens kerralla ja teen kaiken toisin kuin viime kerralla, Tokyo tulee hyvin todennäköisesti olemaan myös mun LOVE-listalla. Viimeks kaikki meni vaan niin harvinaisen pieleen ja ajoitus oli enemmän kuin väärä. Super väärä. Hahaha. Toivottavasti saan muokattua mun käsityksiä pian. Ainakin otan suhun yhteyttä heti siinä kohtaa kun liput on taskussa. Saat mulle Tokyot näyttää! 😀

     Ps. Sun lista kuulostaa sika hyvälle <3

     XXX

 • Reply
  Jerry / Escape the Mundane
  lokakuu 24, 2016 at 1:41 pm

  Hyvä postaus ja hienosti olit myös analysoinut sitä, miksi Tokion reissu ei ollut ihan sellainen onnistunut :). Tietysti itse rakastan Tokiota, joten olen todella puolueellinen asian suhteen, mutta ymmärrän täysin, ettei se ole kaikkia varten. Samaan aikaan kuitenkin myös olet täysin oikeassa siinä, että tuossa oli monta syytä, miksei se ihan onnistunut :P. En muista oliko teillä Asakusassa hotelli / yöpaikka, kuten useimmilla, mutta se on itsestäni todella tylsää aluetta, eli se vaikuttaa valtavasti asiaan ja fiilikseen. Lisäksi kesällä en lähtisi omalla rahalla Tokioon, koska siellä on järkyttävän kuuma. Kannattaa tosiaan testata joku kerta vähän isommalla budjetilla ja vinkkien kera niin saattaa olla erilainen fiilis ;).

  Tukholmasta oon ihan tismalleen samaa mieltä ja huomasin asian tän vuoden keväällä. Se on vaan jotenkin niin kauheen tylsä – en tiedä miks. Varsinkin kun asuu itse Helsingissä, en näe Tukholmassa oikeesti mitään, mitä ei kotikaupungistakin löytyisi (josta se löytyy parempana versionakin vielä).

  Ps. Kiitos linkkauksesta :)!

  • Reply
   Otto
   lokakuu 25, 2016 at 8:21 pm

   Kiitti Jerry. Veikkaan, että kunhan olosuhteet on vaan erit, niin Tokiostakin tulee jatkossa saatua paljon enemmän irti. Ensinnäkin ei kesällä, eikä rinkan kanssa. Oikeestaan nyt peräti kiinnostais jo mennä sinne jollain tavalla. 😀 Hauskaa, että joku fiilaa myos noi mun Tukholma-fiilikset. Se kaupunki vaan ei nabaa!

   • Reply
    Jerry / Escape the Mundane
    lokakuu 26, 2016 at 6:51 am

    Kyllä sä hyvin tiedät, että vaikka tykkäätkin räväkästä elämäntyylistä ja rinkkamatkailusta, joskus se luksus vaan voittaa tietyissä tilanteissa ;). Yhdistät sen Tokion vielä Okinawaan niin ai että :D. Ja jep, Tukholmaa ei vain voi ymmärtää. Kaveri just muuttaa sinne nyt ja sanoi, että Helsinki on tuppukylä siihen verrattuna (ei siis sanonut kuitenkaan kauheen negan kuulosesti). En vaan itse ole ihan samaa mieltä :P.

    • Reply
     Otto
     marraskuu 1, 2016 at 6:56 pm

     Itseasiassa luksus voittaa aika monestikin kun sen makuun pääsee, toisaalta rinkkailu on tietyissä olosuhteissa ihan hauskaa myös. 😉 Samajama. Stadissa on särmää ja meininkiä. Veikkaan, että Suomen pikku Itäisyys tekee oman mausteensa siihen. 😛

 • Reply
  aj
  lokakuu 24, 2016 at 1:45 pm

  Täys floppi oli Lovina. 2 yötä aiottiinkin vain olla, mutta ne oli 2 aivan liian pitkää päivää/yötä. Siellä ei ollut MITÄÄN! Ois haluttu lähtä eka yön jälkeen mutta hotelli oli jo maksettu ja päätettiin sitten väkisin olla koko se aika. Onneks hotelli oli erittäin hyvä ja viihtyisä joten lopulta lähinnä hengailtiin hotellin uima-altaalla. Onneks Balilla muut kohteet jäi positiivisena mieleen. 🙂

  • Reply
   Otto
   lokakuu 25, 2016 at 1:32 am

   Hyvä hotelli pelastaa lähes aina <3

 • Reply
  Sandra / Terveiset päiväntasaajalta
  lokakuu 24, 2016 at 5:39 pm

  Kiva kirjoitustyyli sulla! 🙂 Mun Not ever again kohde on kyllä Langkawi! Paikka ei säväyttänyt mua millään tavalla ja ainut miksi yritin nauttia paikasta oli ystävät joiden kanssa hengasimme siellä. Ajauduimme sinne reppureissullamme ja ajattelimme antaa sille mahdollisuuden, mutta välillä ennakkoluulot osoittautuvat oikeiksi. Jopa niiden under water world oli niin väsynyt paikka, että en ihmettele vaikka se romahtaisi kohta 😀

  • Reply
   Otto
   lokakuu 25, 2016 at 1:36 am

   Hei kiitti! 🙂 Mulla on Langkawista kanssa tosi tylsä kuva. Malesia ei muutenkaan ainakaan KL:n perusteella oo mikään henk.koht hotspot. Ja Omg, väsyneet water worldit kuulostaa todella kornilta. Haha!

 • Reply
  Merja / Merjan matkassa
  lokakuu 25, 2016 at 9:11 am

  Mulle kävi New Yorkin kanssa samalla tavalla kuin sulle Tokion eli menimme Nykiin aurinkoisesta Floridasta. NY:ssa oli harmaata, reissuväsymys painoi ja ihmettelin kuvottavaa oloa, jonka luulin johtuvan katukeittiön tuoksuista. Totuus paljastui koti-Suomessa; olin raskaana 🙂 New Yorkille aion antaa uuden mahdollisuuden jonain päivänä. Mietin onko mulla ehdotonta no-go kohdetta. Ei tullut heti mieleen.

  • Reply
   Otto
   lokakuu 25, 2016 at 8:23 pm

   Mikä stoori! Tossa kohtaa NY ei siis turhaan ollut nihkeä. 🙂 Kiitti kommentista!

 • Reply
  Ulla
  lokakuu 27, 2016 at 1:35 pm

  Eihän voi liian monta kertaa sanoa, kuinka paljon rakastan sun blogia, eihän? Tää oli taas niin parhautta lukea =) Oon niin samaa mieltä monista asioista: “Reissu-negisteliät ovat mulle sama asia kuin punainen vaate härälle, sillä suurpiirteisenä ihmisenä ei mielenterveyteni horju monestakaan vastoinkäymisestä.” Mää ajattelen samoin ja puhuttiinkin tästä vasta muutamien bloggaajien kans. Joskus tuntuu, että pitäis olla kriittinen, jotta on pro. Se, ettei tuo kärkkäästi esille epäkohtia jatkuvasti on varmaan luonnekysymys. Mää oon kans suurpiirteinen ja yleensä koitan keskittyä vain positiivisiin puoliin juurikin oman mielenterveyden vuoksi. Toisaalta olen kyllä sellainen, että joko tykkään täysiä, enkä tietoisesti huomaa silloin mitään pieniä miinuksia – tai sitten dramaattisena en tykkää YHTÄÄN. Jälkimmäiselle en anna palstatilaa blogissa, koska haluan blogin tuovan hyvän fiiliksen itselle kun sinne menee. =)

  Oot todella hyvä analysoimaan asioita, että mistä fiilikset johtuu. Tosi hyvä analyysi Tokiosta. Mulla on vähän sama tilanne San Franciscon kans. Sei napannut yhtään, mutta syy ei varmastikaan ollut kaupungin. Se oli meillä kuukauden reissun vika kohde ja siellä oli kylmempää kuin esim. Losissa. Myöskään kodittomien määrä ei tehnyt nautinnollista olosta, mutta toisaalta meidän hotelli oli ihan huonolla alueella, downtownissa. Erilainen reissu ja saattaisin olla suurikin San Fran -fani.

  Ja tuo Tukholma! Haha jatketaan vielä tunnustusten sarjaa. Itsehän en ole käynyt siellä kertaakaan aikuisiällä! Juurikaan sen vuoksi, etten usko kaupungin nappaavan mua. ” Tukholma on Skandinaaviseen makuun hillityn tyylikäs. ” Mää en oo yhtä skandinaavisen hillitty, joten olen tupannut käyttämään reissurahat aina johonkin muualle, kuin Tukholmaan. Nykyisin kyllä alkaa jo tuntua, että on häpeällistä, etten ole kaupungissa käynyt, joten voi olla, että sinne täytyy pian mennä.. 🙂

  Mahtava postaus, Otto! Syntyi näin pitkä kommentti, tää on aika historiallista meikältä 😀 Oisin vielä voinut jatkaakin, mutta ehkä tää nyt riittää. Paitsi, että tuo Tuo Daydream Island -kuvaus ahahahha! Sain täydellisen mental imagen paikasta tän perusteella!

  • Reply
   Otto
   marraskuu 1, 2016 at 7:07 pm

   Oot niiiiiin ihana <3 En kestä! Pääsin nyt vasta tarttumaan tähän kommenttiin. Vklp meni Suomessa ja nyt viikonalku dediksiä vastaan taistellessa. Nyt tuli sieltä suunnalta niin monta hyvää pointtia, että mistäs voisinkaan aloittaa. No just esim. tuo mitä monet kelaa, että "pitäis olla kriittinen, jotta on pro.". Siis oon niin samalla aaltopituudella siitä, että se on vaan luonnekysymys. Kriittisten negistelijöiden kriittinen ajattelu ylettyy yleensä ihan koko elämään ja nä ihmiset on myös monesti aika ammatti-kyynisiä pessimistejä ketkä osaa kutsua mustat pilvet jopa aavikon ylle. Näin yleistettynä. Niuhotus on niin turn off. Ite kun on perusluonteelta aika positiivinen niin koen elämän ainakin tosi paljon leppoisampana ja ei se omaa ammattimaisuutta poista - päinvastoin. Meidän kaltaisten ihmisten kanssa on varmasti vaan lepimpi tehdä duunia ja olla ja elää muutenkin. Ja aika moni ihana ihminen istuu onneks myös tähän samaan kaavaan suurpiirteisten positiivisten kanssa. 😛

   Älä muuten huoli Tukholmasta, et oo menettänyt ihan hirveesti. Vastaavaa ja parempaa löytyy paljon kutkuttavimmista paikoista for sure! Kiitos vielä niin paljon tästä ihanan ihanasta kommentista. <3

 • Reply
  Ronja
  marraskuu 1, 2016 at 3:01 pm

  Käytiin monta vuotta mun kaverin kanssa tämmösillä viikon kesäloma pakettimatkoilla. Et saa ihan vaan olla möllöttää eikä tarvi miettiä mitään Ja varsinkaan töitä. Ja sen puolesta Israel oli kyl jotenki niin mälsä. Israeliin kandee ehkä sit lähtee enemmän seikkailija fiiliksillä. Toinen mihin en lähtis uusiks on Kairo. Ihan vaan sen saastepilven takia. Harmaata räkää niisti kaks päivää, kun siellä vaan kävi.

  • Reply
   Otto
   marraskuu 1, 2016 at 7:09 pm

   Israel on todellakin siis seikkailukohde. Politiikka ja muut jännitteet on niin voimakkaassa osassa siellä, että perus lomailu ei jotenkin istu sinne. Kandee lukea mun aiempia postauksia sieltä muuten! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.