Lifestyle

Kuulumisia & Kolme Hyvää

Meikäläisen wine-sipping boss lady spirit animal Veera, haastoi mut mukaan kolme hyvää-haasteeseen. Kiitos siitä, sillä koskaanhan ei voi spekuloida positiivisia asioita liikaa. Tässä on samalla hyvä tsäänssi päästä kertomaan teille tämän hetkisistä kuulumisistani. Lopussa haastan 3 x henkilöä mukaan jakamaan positiivisuuden ilosanomaa omille yleisöilleen!

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Kotitoimisto <3

 • Asun Lontoossa. Kaikki blogin lukijat tietää – rakastan kotikaupunkiani Lontoota. Vaikka olis kuinka paska päivä tahansa, niin tilannetta helpottaa kyllä vahvasti se, että mulla on näin mahtava asuinpaikka ympärillä. Lontoossa saan olla juuri sellainen kuin olen. Tekemistä löytyy ja mahdollisuuksia riittää ihan loputtomiin. Jos yksi asia menee mönkään, on toinen jo kolkuttamassa ovella. Eniten silti diggaan Lontoon ainutlaatuisesta ‘state of mindista’ – eli siitä, että ketään ei kiinnosta rehellisesti sanottuna vittuakaan, että mitä muut ympärillä touhuaa. Lontoo on ehkä maailman coolein paikka, ihan vaan sen takia että täällä saa olla niin oma itsensä ,eikä myöskään tarvitse elää minkään normin tai kirjoittamattoman säännön mukaisesti. Lontoossa kun ei ole normeja tai mitään tiettyä kaavaa, että miten pitäisi elää – jokainen tekee juuri niin miten parhaaksi näkee ja se on mielestäni koko urbaanin asuinparatiisin kirsikka. Meikäläisen sydän on niin täällä. 
 • Pystyn elämään omilla ehdoilla ja nautin jokapäiväisistä askareistani. Oon siinä suhteessa onnekkaassa asemassa, että pystyn hyvin määrittelen itse omat sääntöni ja saan myös puuhata, työskennellä ja opiskella kuvioissa, joista nautin suuresti. Olen vapaa mies ja vapaa sielu! 
 • ‘Kämppikset’ eli Lexi & Eero. Asuttiin Eeron yksiössä aikoinaan Turussa ennen muuttoa Australiaan. Sama rumba Helsingissä siinä kohtaa kun muutimme bäkkiin Suomeen, sillä kertaa asuttiin Eerolla 2 kuukautta putkeen kolmestaan, ihan vaan siks koska meillä oli niin hauskaa keskenään ettei oman kämpän saalistaminen ollut mitenkään relevantti tehtävä siinä kohtaa. Eeron muuttaessa Lontooseen, bunkattiin me jälleen kerran kimpassa – tällä kertaa meidän Camdenin studiossa kokonaiset 3 kuukautta. Nyt meillä on ollut jo yli 1,5 vuotta kämppä jossa liikkumatilaa riittää kaikilla, sekä kylpyhuoneita. Koskaan ei olla kärsitty mistään draamoista tai riidoista keskenään. Sen sijaan viihdytään yhdessä sen verran hyvin, että erilleen muutto tuntuu erittäin kaukaiselta ajatukselta. Meikäläisten kotiolot tekee jokaisesta päivästä parhautta. Tuu meille kylään niin huomaat!  

Kolme hyvää asiaa minussa

Reissussa rähjääntynyt ei vois pitää enempää paikkaansa katsoessa meitsin lomakuvia…

 • Avarakatseisuus ja ymmärtäväisyys. Yksi isoimmista vahvuuksistani on erinomainen ihmistuntemus. Olen loputtoman kiinnostunut kaikesta ja kaikista. Uteliaisuus sekä kykyni lukea muita on edesauttanut vahvasti sitä, että kykenen ymmärtämään ja suhtautumaan luonnollisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen sekä ihmiseen kuin ihmiseen. Tässä maailmassa ei taida sellaista juttua löytyä, jota mulle ei voisi vapaasti kertoa, sillä uskon vahvasti rationaaliseen ja avarakatseiseen ajatteluun. Henkilökohtaisesti olen jo sen verran monissa liemissä keitetty ja erilaisia elämänkohtaloita todistanut, ettei mulla ole tarvetta katsoa ketään tuomiten. Ymmärtäväisyys on yksi suurimmista lahjoista joilla meikäläistä on dramaattisesti sanottuna siunattu. Avoin mieli myös yhdistää muihin. Monesti olenkin juuri se tyyppi jolle on helppo kertoa oikeastaan ihan kaikki, oli se aihe tai sisältö sitten _ihan_mitä_tahansa_.  
 • Olen täyden toiminnan mies. Olen valmis ottamaan isojakin riskejä tavoitteiden saavuttamiseksi enkä pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Otan uusista seikkailuista helposti kopin ja jahkailu ei todellakaan kuulu omaan toimenkuvaani. Innostun herkästi uusista projekteista ja olen myös hyvä saamaan asioita aikaiseksi, kunhan se aihe vaan stimuloi itseäni. Osaan heittäytyä, tarkoitti se sitten bileitä, käytännössä rahattomana muuttoa Australiaan 19-vuotiaana tai vaikka uuden elämän aloittamista Lontoossa noin kahden viikon varoitusajalla. Tämä näkyy myös ääritilanteissa kylmähermoisuuteena. Vaikka normielämässä kiihdyn nollasta sataan sekunnissa, osaan ääritilanteissa toimia kylmänrauhallisesti tietäen tasantarkkaan, että mitä teen. Tämä on tullut todistettua muunmuassa siinä kohtaa kun ase on ollut melkein ohimolla tai sähköruoska on ilmaantunut esiin pimeässä Itä-Afrikan yössä. Mikäli aidosti jotain haluan, sen yleensä myös saan, ennemmin tai myöhemmin. Yleensä myös tiedän hyvin selkeästi, että mitä haluan.
 • Optimistisuus. Olen aina ollut realistinen optimisti. En ole oikeastaan koskaan haikaillut menneeseen, sen sijaan olen vahvasti tulevaisuusmyönteinen. Asiat järjestyvät aina, tavalla tai toisella ja itse pidän siitä ainakin omalla panoksellani huolten. Itsesääliä en kuuntele sekuntiakaan, en itseltä, enkä muilta. Ihan siksi koska itsesääli ei hyödytä ketään. 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Muistoja vuodelta 2014 

 • Läheiset. Onko millään mitään merkitystä jos ei ole aitoja oikeita ihmissuhteita ympärillä? Lähipiirini koostuu luottamuksesta, arvostuksesta ja aitoudesta. Kenenkään ei tarvitse esittää mitään tai stressata toisiaan. Se tekee myös omasta elämästä aika vapauttavaa. Ihan sama mitä muualla tapahtuu, sillä mulla on aina mun jengi <3
 • Parisuhde. Ajatelkaa, jo yli 5 vuotta. Elämäni ensimmäisen parisuhde ja toistaiseksi myös viimeinen. Ei ole itsestäänselvää, että löytää sielunkumppanin johon voi luottaa ja tukeutua enemmän kuin täysin. Vaikka ollaan luonnollisesti kaksi yksilöä, on henkinen yhteys sillä levelillä, että käytännössä ollaan vähän kuin sama ihminen. Does it make any sense? Meitä on aina tuplat ja yhdessä ollaan lyömättömiä!
 • Kokonaisvaltainen elintaso. En vois olla enempää kiitollinen sekä myös ylpeä siitä yleisestä elintasosta, jonka olen saavuttanut. Sen lisäksi, että elämäni on värikästä, yllätyksellistä ja hauskaa, ovat puitteet myös kondiksessa. Edes aikaa vaativat opinnot eivät ole meikäläistä hidastaneet, vaan sen sijaan tsempanneet ja inspiroineet totteuttamaan itseäni entistäkin enemmän. Aina henkisestä pääomasta materiaan on elämä tällä hetkellä aika nastaa. Varautukaa oksentamaan, mutta nyt kun tähän positiivisuusilotulitukseen päästiin, niin vedetään homma himaan täysillä. Elintaso kun koostuu niin monesta tekijästä. Ympärilläni on runsaan rakkauden lisäksi myös paljon ymmärrystä, kannustusta ja älyä. Olen siitä kiitollinen. Taloudellisesti olen myös tyytyväinen ja saan rehellisiä kiksejä nähdessäni miten työ on tuottanut hedelmää. Asun kämpässä, jossa viihdyn vähän liiankin hyvin ja pystyn elämään elämää täysillä. Rajoittavia tekijöitä ei ole. Rauhaa tuo myös se, että tulevaisuus näyttää valoisalta ja sisältörikkaalta. Vuoden päästä elämässäni alkaa valmistumisen jälkeen täysin uusi vaihe ja sitä vaihetta odotan jo kuumeisesti…

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Kiireisestä kalenterista huolimatta matkoja on tiedossa tulevina kuukausina ainakin Ruandaan, Irlantiin sekä Kreikkaan…

 • Kalenterissa ruuhkaa. Nautin siitä, että elämä on hulabaloota. Nyt eletään nk. ‘ruuhkavuosia’ ilman lapsia. Yliopiston lisäksi kalenteria pitää kiireisenä oman yritystoiminnan pyörittäminen ja tällä hetkellä useamman clientin  handlaaminen, kehitysprojekti Ruandassa vie joka viikko oman siivunsa bloggaamista unohtamatta. Opiskelen myös Arabiaa, joka vie viikosta vajaa kymmentuntisen sekä yhteisen yritysprojektin kehittäminen vielä rakkaan ystäväni kanssa. Tähän päälle aloitin maanantaina uudessa päivätyössä digialalla. Tämä uusi haaste tuli elämääni ihan totaalisen yllättäen. Pari viikkoa takaperin avautui mahdollisuus yrityksessä jonka oon tiennyt jo jonkin aikaa. Mahdollisuudesta oli pakko ottaa koppi ja se koppi tärppäsi. Tuntuu vähän kohtalolta. Vaikka vapaa-aika tulee olemaan aivan kortilla, ei se todellakaan haittaa, sillä se opin määrä mitä tuun tämän vuoden aikana kerryttämään saa mut vielä entistä enemmän fiilareihin. Oppiminen, oman itsensä sekä omien taitojen kehittäminen on todellakin elämän suola. 
 • Seeisteinen olo. Äskeisen jälkeen kuulostaa varmaan oudolta, mutta näin on. Jotenkin mulla vaan on aika seesteinen ja tasapainoinen olo. Luulen sen johtuvan siitä, että elämä on raiteilla. Tiedän mitä teen, mihin olen menossa ja olen vielä aidosti ylpeä itsestäni ja omista saavutuksista. Vaatiko seesteisyys enempää?
 • Muutoksen tuulia ilmassa. Oli elämäni kuinka seesteistä tahansa, löytyy aina ja ikuisesti muutama ässää hihasta. Mitä se ikinä tässä tapauksessa tarkoittaakaan, saa se vielä tässä kohtaa jäädä toistaiseksi arvoitukseksi.

Kolme hyvää asiaa blogissa

Yllä kuvia yhdeltä puhuttelevimmista blogimatkoista ikinä!

 • Kannustava sitoutunut yleisö jo yli kolmen vuoden ajalta. Te ootte blogin bensa <3 Tärkeintä . Etenkin kaikki henkilökohtaiset viestit aiheuttaa meitsissä aina täysin ennenkuulumattomia reaktioita. Ei voi muuta kuin olla loputtoman rajattoman kiitollinen!!
 • Elämykset, ihmiset ja kokemukset vailla vertaa. Blogi on ollut ponnistava tekijä lähes kaikkeen mitä tällä hetkellä teen – aikalailla ihan kaikkeen. Vähintäänkin se on toimut edesauttavana tekijänä. Blogi on tuonut omaan elämääni käsittämättömiä mahdollisuuksia, tilaisuuksia, tuttavuuksia ja tietysti myös osaamista, jos ei suoranaisesti niin ainakin se on tarjonnut lähtölaukauksen uuden osaamisen kehittämiselle. Blogi on vähän kuin koko homman juuret, vaikka se työstä onkin vain yksi osa. Paras päätös ikinä oli pistää nettipäiväkirja pystyyn ennen reppureissua Kaakkois-Aasiassa. Blogin kautta oon tutustunut lisäksi aivan huikeisiin persooniin ympäri maapalloa, saanut paljon ihania uusia inspiroivia ystäviä, kerryttänyt verkostoa sekä päässyt kokemaan elämyksiä ja seikkailuja milloin missäkin kohteessa. Ilman blogia olis jäänyt moni juttu välistä. 
 • Omaperäisyys. Jokainen blogi on oma uniikki yksilönsä ja jokaisessa postauksessa on kirjoittajan oma käsiala kiinni. Se tekee blogeista mielenkiintoisia. Blogissa on useampi elämänvaihe edustettuna ja arkistoituna. On se aika crazy ajatus, että mulla on täällä julkisena tekstejä ja kuvia, mitkä koen henkilökohtaisesti niin nolona tai jäätävänä, etten kykene edes omin kätösin muokkaamaan tai poistamaan niitä. Samaan aikaan se on aika hauskaa. Toivottavasti joku saa silti viihdearvoa irti! 😀

Haastan solidaarisuuden nimissä mukaan Henriikan, sillä haastoit mut viimeksi pohtimaan aihetta, joka on pyörinyt jo viikon blogin luonnoksissa. Kiitos siitä, sillä oon päässyt pohtimaan mielenkiintoista aihetta monipuolisesti. Vielä riittää aiheessa pureskeltavaa ja koska topic on tärkeä, haluan tehdä taustatyön ensin kunnolla. Muuten oksentaisin tänne jotain mikä ei palvelisi ketään. 🙂 Sen lisäksi haastan mukaan Sannan sillä sun juttuja on aina kivaa lukea ja oot saanut mut tällä viikolla pohtimaan yhtä lemppari aiheistani, josta saatte lukea Sannan blogista pian. Kolmantena haastan mukaan Inan koska tässä maailmassa ei oo ketään vastaavaa kuin sinä, rakastan aitoa blogia jota kirjoitat ja haluun kipeesti lukee sun ja Väinön juttuja asap lisää! <3

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sanna Wallenius
  maaliskuu 22, 2018 at 3:16 pm

  Kiitti Otto haasteesta! Positiivisten asioiden pohtiminen tekee suomalaiselle aina hyvää. 🙂

 • Reply
  Ida
  maaliskuu 22, 2018 at 4:20 pm

  Taas hymyilyttää niin että poskissa tuntuu vielä huomennakin <3 Oot ehtymätön virtalähde <3

 • Reply
  Sanni
  maaliskuu 22, 2018 at 7:32 pm

  Olipa ihastuttava hyvänmielen postaus! Varsinkin kun kaikki mut tuntuu masistelevan takatalvessa. Kiitollisuus ja rehti ylpeys omasta elämästä ja telemisestä on niin tervetullutta ja voimaannuttavaa.

 • Reply
  Elisa
  maaliskuu 22, 2018 at 7:59 pm

  Mulla oikeesti kostu silmät ja yks kyynelkin pääs karkaamaan, kun luin tämän tekstin. Kirjoitit jotenkin niin ihanan elävästi, että tunne välittyi tänne asti. Kiitos tästä ja tsemppiä kiireiseen arkeen! 🙂

 • Reply
  Niina
  maaliskuu 23, 2018 at 9:03 am

  Olipa ihana lukea tätä postausta! 🙂 Näitä on näkynyt paljon blogeissa ja näistä tulee kyllä hyvä mieli. Lontoo on siis niin ihana paikka ja toivon, että tänä keväänä sinne pääsisin taas käymään <3 Oon ihan samaa mieltä sun kanssa Lontoosta. Ois kyllä joskus siistiä asua siellä! Sulla on myös todella mielenkiintoinen ja nimenomaan omaperäinen blogi, josta tykkään tosi paljon 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.