H.U.H. Mä oon niin helpottunut, viimein! Siis, ette ees tajua, paljon on vaatinut aivopähkinää purtavaksi saada tä sivusto julkaisukuntoon! Ei mikään helppo prokkis. Ei. Nyt kun me ollaan viimein päästy maaliviivalle niin ikään kuin Oscar-Gaalassa mun on pakko pitää heti kättelyyn kiitospuheet.

KIITOS Turun ykkösvalokuvaaja Timo Mäkipää Pohjoisesta Ikkunasta, siitä, että teit ehkä suurimman duunin näiden sivujen kanssa. Pistit pyörät pyörimään ja oot antanut lähestulkoon ympärivuorokautista teknistä tukea sitä tarvittaessa (ja sitähän on tarvittu ja paljon). Mä en tiedä, että miten me oltais koskaan selvitty Allun kanssa kahestaan! En voi sanoa, muuta kuin, että voin suositella Timppaa sivukoodajaksi kelle tahansa. Mitä mä tekisin ilman valokuvaajia? Vielä kun ne handaa kaiken muunkin teknisyyden…

TOINEN KIITOS Alex, kiitos, että oot jaksanut nähdä lisäksi ihan mieletöntä vaivaa a.) Kuvien ja niiden maalaamisen suhteen sekä b.) teknisen puolen taittamiseen. Olis ollut meitsillä paljon purkkaa purtavana, mikäli yksin olisin ollut. Tä entourage on vaan paras entourage!

Kiitos, kiitos ja kiitos.

59_POST-2

59_POST-1

Nojoo Terve vaan taas. Niin kuin näätte niin uusi sivu, uusi ilme ja uudempaakin uudemmat kujeet. Miltäs näyttää? Blogi/nettisivut on asia, mikä on ikään kuin ikuisuusprokkis, mille päätöstä on lähestulkoon mahdotonta hakea. Teknisyys sekä visuaalisus kehittyy sitä mukaan, mitä kello käy ja sehän käy ja kovaa. Nyt ollaan kumminkin sen verta tyytyväisiä lopputulokseen, että nyt oli aika pistää tavarakokonaisuus tuutista ulos.

Julkaisu ajankohtaa pihdattiin ihan tarkoituksella näinkin pitkälle koska nyt perjantaina koittaa ehkä kaikkien aikojen megalomaanisin tapahtuma – PINGHelsinki, missä meitsi on edustamassa blogiamme yhtenä 50 valitusta sisällöntuottajista. PING on kerrassaan ihan mieletön juttu ja järjettömän suuri tilaisuus etenkin meikäläisten kaltaisille keltanokille. En voi muuta kuin kiittää tapahtuman järjestäjiä Inna-Pirjettaa, Kaukokaipuun Nellaa, Akua, Sannaa, Tanjaa sekä muita tuottoisia taitajia! Huomenna nähdään.

No mutta ennen kuin mä lankeen ihan totaalisesti PING:in pauloihin niin kerron vähän tästä uudesta blogista lisää luettavaksi. 

59_POST-6

59_POST-3

Tosiaankin Otto Izakaya on vasta suhteellisen tuore tuttavuus matkablogi-scenessä. Blogi on lähtenyt siitäkin huolimatta hyvinkin lennokaasti lentämään ja näin ollen blogin laajentuminen uusille urille tuli tässä pisteessä vastaan hyvinkin luonnokkaasti. Kunnianhimoisina, puolperfektionistisina sekä tavoitteellisina kavereina halutaan tehdä Alexin kanssa asiat just eikä melkeen ja ihan näin mitä tulee tähän blogiin sekä siihen liittyviin tavoitteisiin, on itsenäinen bloggaaminen omalla alustalla ehdotonta. Portaalin alla bloggaaminen Rantapallossa antoi mitä antoisimmat alkujysäykset bloggaamiselle, mutta aikansa kutakin. Uudistuminen virkistää!

Nykypäivänä kaikki tulee kategorioida niin piirun viirun tarkasti johonkin tiettyyn lokeroon ja se ahdistaa mua. Ei mua voi kategorioida! Ei vaan voi. Ja niin mä en aiokkaan. Matkustelu on iso osa omaa itseäni, yksi suurimmista intohimon kohteistani sekä ennen kaikkea elinehtoni, mutta elämäni on myös paljon paljon muutakin. Koska näppäimistöni sekä suuni pulppuaa yhtä häkää kaikkea muutakin shaibaa jatkuvasti ulos niin mä en ole todellakaan pistämässä tätä blogia vaan yhteen genreen könöttämään. No meitsin elämä on kaikkine ilmiöineen lennokasta niin kielikuvallisesti kuin myös ihan fyysisestikkin. Yhdistettynä tämä lennokas nomadi-laiffi vielä niihin ihan taivaallisen tavallisiin pieruverkkareiden, sipsipussien, cokiksen sekä murha.info keskustelupalstan täyteisiin tiistai-iltoihin niin siitähän syntyy yhtäkuin Travel(life)style-blogi. Aion siis toisinsanoen jatkossa tykittää tänne kaiken minkä sylki suuhun tuo! 😀 Niille, ketkä olivat kiinnostuneita vain ja ainoastaan matkustelusta niin voin iloksenne sekä omaksikin ilokseni ilmoittaa, että sille rintamalle kuuluu myös enemmän kuin hyvää. Tämän vuoden tulevat seikkailu kohteet ovat mm. seuraavat:

Kenia, Tansania, Kroatia, Kosovo, Albania, Montenegro, Makedonia sekä Balkanin alue muutenkin kokonaisvaltaisesti näin alkuun. Lista kuhisee vielä vaihtoehtoja ja tilanne elää jatkuvasti. Fakta sekä saletti on siltikin se, että meitsin sekä Alexin seikkailut jatkuu ennen näkemättömän kovaa sekä korkeelta, entistäkin jännittävimmissä kohteissa. Ympäri ämpäri maailmaa poikki sekä halki. Pysykää siis kuulolla! 

59_POST-5

59_POST-4

Vaikka tätä vuotta on kulunut vasta 3 kuukautta niin tuntuu ihan oikeesti, että takana olis joku kymmenen vuoden kakku takataskussa, ja ihan oikeesti pelkästään hyvällä! Reilu kuukaus sitten suunnitelmat oli tälle vuodelle vielä ihan täysin toisenlaiset. Suomeen jäänti piti olla vaan hyvin hyvin väliaikaista, mutta odottamatta Helsinki osasi kaikessa viettelevyydessään ja huumaavuudessaan antaa niin paljon, että tänne olikin pakko perustaa kauan kaivattu koti. Oma vakituinen koti yli puolentoista vuoden jälkeen.  Noh, nyt en vois olla tällä hetkellä enempää enää tyytyväisempi. Oon saanut uuden, tosi mieltä miellyttävän päiväduunin, unelmakämpän Töölöstä, mielenkiintoisia ja inspiroivia yhteistyökuvioita, friikku-prokkiksia, uusia tuttavuuksia ja oikeesti pelkästään sitä syvintä rauhaa sielulle niin karmeelta kuin se todella kuulostaakin. Nyt vielä kun saatiin nä uudet sivustot pykäistyä pystyyn niin ei vois tä vili olla enää yhtään enempää iloisempi. Tehdään tästä hyvä vuosi!

59_POST-8

59_POST-9

Nyt kun tä sivusto on viimein purkissa, alkaa tämä samalla kehittymään myös kellon tahdissa aktiivisesti kohti tulevaa. Muutoksia on ilmassa jatkuvasti, mutta perusrakenne on nyt hanskassa, ja pakko sanoa, että oon tähän äärettömän tyytyväinen. Tästä on hyvä lähte kohti tulevaa!

Loppuun vielä muutamia muistutuksia ja muutoksia.

SEURAA INSTAGRAMISSA! @otto.lilja

Kuullaan hyvin pian lisää. Sitä ennen, kertokaapa mielipiteenne ulkoasuista, risut sekä ruusut otetaan vastaan mitä suurimmalla mielenkiinnolla. BRING IT ON. Sana on vapaa! 🙂

– Otto –

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Tää näyttää niin hyvältä!! 😉 Oon oikeesti sydämeni pohjasta onnellinen teiän molempien puolesta! 😉 <3 ootte tehny mielettömän ison työn lyhyessä ajassa.

  1. Kiitos kiitos! 🙂 Pakko myöntää, että tätä duunattiin kyllä pitempään kuin tauko kesti, mutta loppurutistus oli kova sekä nopea. 😉

 2. Hyvältä näyttää, huikeeta! Minne päin Tansaniaa, koska, safarille vaiko jotain muuta? Yllättävästi tämä oli kiinnostavin tuleva matkalohde! 😀

  1. Zanzibar (miten kirjoitetaan?!?) ja lähialueet ainakin. Oot ammattilainen joten kaikki vinkit otetaan vastaan 😉

   1. No jaa, sandibarilla oon käynyt, mutta vajaan viikon lomalla vaan, ja sen lähislueitakaan en tunne -ja Dar Es Salaamista en tykkää yhtään 😀 jos satutte Iringa Regionille eksymään niin sit osaan ehkä jopa antaa jotain vinkkejä!:D

    1. Pitää tutustua tohon Iringa Regionille! Me ollaan myös vaan about sama aika Sansibarilla joten kerro vaan kaikki ja nyt mua alkoi todella kiinnostamaan toi Dar Es Salam ja miks et digannut. 😀

     1. No siis Darissa oon viettänyt vaan muutaman päivän, ja ne päivät on ollu aina raissun alussa tai lopussa, joten ne on ollut sellaisia hämmentyneitä päiviä. Mutta siis en tiedä miksei se iske: hikinen, kaoottinen, turvaton suurkaupunkihan se on, mutta toisaalta esim bangkok iskee, ja sitä voisi kuvailla samoilla sanoilla:D en tosiaan siis tiedä, miksei iske.

      Sansibarilla vietettyä aikaakaan en oikein edes laske mun tansanianreissuihin, tuntuu ihan eri matkalta kun se oli niin turistisettiä vaikka olikin low season. En siitäkään sen enempää osaa sanoa, kun mitä löytää tyyliin ekasta linkistä kun googlaa sansibar: me tehtiin ihan turistijuttuja. Mut missään en oo nähnyt niin kirkkaan turkoosia vettä! Muslimeitahan siellä on paljon joten varsinkin naisena piti vähän kyllä miettiä miten pukeutuu.

      Mun tansaniavinkit ei kyllä oikein sovi turistimatkailuun/lomailuun:D enemmän sellasenn village lifeen ja pidempiaikaseen oleskeluun:D iringa on mun lempikaupunki, jossa oon siinä maassa käyny, mutta sekin johtuu varmaan pitkälti siitä että yhdistän Iringaan lämpimät suihkut, pizzan ja toimivan nettiyhteyden tosi vahvasti 😀 eihän siellä oikeesti mitään ihmeellistä edes oo. Paitsi safarille siitä pääsee kivasti jos haluaa Ruaha National Parkiin 🙂

     2. No jos ei muuta niin sait mut kyllä innostumaan tosta “village-life”-tansaniasta. Mulla on tietty kuva tosta Darista ja sunkin kertomuksen perusteella se on just semmonen mitä mä kelasinkin. 😀

 3. Mahtava juttu, että kaikki menee näin hyvin ja saitte upean sivuston aikaiseksi :)! Suuret onnittelut molemmille! Itsestänikin tuntuu hurjalta, että parissa kuukaudessa on tapahtunut enemmän kuin viimeisessä parissa vuodessa :O. Ja kohta tullaan perässä Helsinkiin meidän unelmakämppään :)! Sitten lähdetään lasilliselle, eikö niin :P?

  Onnea ja menestystä vielä kerran ja pidä hauskaa PINGissä!

  1. Kiitos Karoliina <3 Onneks meidän scene on sen verran intence, että varmasti tullaan 🙂 Pitää järkätä miittejä tasaisin väliajoin!

  1. Kiitos! 🙂 En malta odottaa, että pääsen kohottamaan sun silmäkulmia. Keniasta ja Tansaniasta saa varmasti hyvää matskua…sit ei jätetä mitään arvailujen varaan 😉

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.