Niin kuin blogista on varmaan saanut jo hyvän käsityksen, niin meikäläiset on päätyneet Helsinkiläistymään aika hyvin tässä kuluneen vuosipuoliskon aikana. Koti löytyi ennen Ausseja Turusta ja Helsinki ei herättänyt mussa minkäänlaista mielenkiintoa ja en ikinä osannut kuvitellakaan, että alkaisin tänne rakentamaan elämääni (nyt en voisi ikinä kuvitella enää ikinä asuvani Turussa. Neva, EVA). 

Noh, tietämättömät on herran tiet ja täällä sitä ollaan, siis Helsingissä, tyytyväisinä ja onnellisina! Tukikohta löytyy nykyään Etu-Töölöstä ja mitä mielenkiintoisimmat duunikuvot on onnistunut pysyttämään meikäläiset tänne ja ennen kaikkea värittämään arkeamme sekä viikonloppujamme vielä entisestään.

ottoyksin

Lue meikäläisten syväluotaavat vieraskynä haastattelut!

Maaliskuussa tuli sähköpostia ja yhden huikean paltsun sekä muutaman hilpeän sunnuntain jälkeen saatiin meidän yhteistyö virallistettua Visit Helsingin kanssa! Eilen julkaistiin ensimmäinen postaus, haastattelu sekä esittely Visit Helsingin sivuilla ja meikäläisten pointtina on kirjoittaa pääsääntöisesti Helsingin tapahtumista ja muusta urbaanista meiningistä ajankohtaisesti omaa lennokasta tyyliämme hyväksikäyttäen. Koska Visit Helsingin blogi on kaksikielinen, matsku löytyy nyt myös englanniksi käännettynä. Tuttuun tapaan meitsi vastaa tekstituotannosta ja Alex valokuvauksesta. Näin alkuun meidät löytää Visit Helsingin vieraskynäriveistä ainakin vuoden loppuun saakka, let’s see miten meininki jatkuu sen jälkeen. 😉

alexyksin

Tä prokkis sopii meille kun nenä päähän. Ja mikä parasta niin Visit Helsingin riveissä oleminen tuo henkilökohtaisesti tänne asumiseen huomattavaa lisäarvoa, mikäs onkaan matkablogaajalle kivempaa kuin kirjoittaa omasta kotikaupungistaan ja vielä oman kaupungin turismiyksikölle. Hel Yeah! 

Mitäs kaikkea kesällä onkaan luvassa? Flow, eri kaupunginosien block-partyt, ravintolapäivä etc etc etc. Mitä mä tsekkasin Helsingin tulevan kesän tapahtumakalenteria, niin tässä pääkaupungissa tapahtuu ja PALJON. Ja nä kaks pärstää tullaan jatkossa näkemään juurikin siellä missä tapahtuu. Jos jollekin tulee mieleen jotain tapahtuma-ehdotusta mikä sopis meille ja mistä olis hauska kirjoittaa niin otetaan myös niitä mielellään vastaan!

>> LUE ENSIMMÄINEN POSTAUS SUOMEKSI & ENGLANNIKSI >>

Pysy messissä reaaliajassa INSTAGRAMISSA @otto.lilja

– OTTO –

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. Tosi hieno juttu, onnea! Muistan itse aikoinani kun asuin vielä Irlannissa vannoneeni että jos joskus vielä muutan Suomeen, niin Helsinkiin en sitten ainakaan. Mutta siellähän sitä tuli ihan tyytyväisenä asuttua jokunen vuosi 🙂 Ja hei, näin tamperelaisena ymmärrän hyvin miksi Turku ei enää innosta 😉 (vitsi vitsi!)

    1. Iso kiitos ja kiitos kommentistasi! 🙂 Mulla oli joskus ihan samat fiilikset, mutta jotenkin tänne vaan tykästyy. 😛

  2. Tuun aina niin hyvälle mielelle kun kuulen, miten hienoja juttuja saatte tehä! 🙂 Ootte elävä esimerkki siitä, että unelmiin kannattaa aina uskoa 😉

  3. Tuun aina niin hyvälle mielelle kun kuulen, miten hienoja juttuja saatte tehä! 🙂 Ootte elävä esimerkki siitä, että unelmiin kannattaa aina uskoa 😉

ADD A COMMENT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.