Mulle tuli aiemmin syksyllä ihan käsittämätön tarve päästä Turkuun. Ei stadiin, vaan nimenomaan Turkuun. Osa ei ehkä tiedä, mutta oon alkujaan kotosin juuri Turusta (Okei. Raisiosta jos super tarkkoja ollaan) ja syksyllä tuli koettua jonkinasteisia “paluu juurille”-fantasiatiloja, joiden siivittämänä yllätin itsenikin ja päädyin ostamaan n. 150 euroa maksaneet edestakaiset lentoliput Lontoosta kotikaupunkiin. Siis miten halpaa on muuten matkustaa nykypäivänä omg! 

Kaupunkina Turku on suoranainen suomalainen legenda. Kaupunkien Kardashian. Kaunis, kuuluisa ja karismaattinen, mutta vähän kyseenalainen ja ketään ei ole todellisuudessa ihan varma, että mitä ne turkulaisista ja koko Turusta ajattelee. Turussa ja turkulaisissa on särmää, sopivasti sähköä ja kuulemma myös välitöntä veemäisyyttä, mikä ei ainakaan omasta Itä-Eurooppalaiseen taittuvasta mielenmaisemasta ole yhtään paha asia. Turkulaiset ovat silti hyväntahtoisia ja innokkaita, vaikka ainakin teoriassa ja vitsikirjoissa muilla suomalaisilla on meikäläisiä kohtaan asenne. Turkulaiset rakastavat omaa kaupunkiaan ja monesti myös itseään. Silloin kun itse Turussa vielä asuin ajattelin, että Turku on maailman keskipiste. Suomen OC, New York, pääkaupunki, Pariisi, maan ykkös hotspot ja kaikkea siltä väliltä. Jos nyt lähdetään tälle linjalle niin ainakin kesäaikaan Turku on voittamaton, sillä Suomessa ei ole kaupunkia jonka terassikulttuuri tai jokiranta olis tosissaan Turun voittanut. Turun ravintolatarjonta on lisäksi Suomen parhaimmistoa ja yöelämäkin on suoranainen käsite. Kuten siis saatoitte jo aistia niin mulla on Turkua kohtaan aika hilpeä suhde. Turkulaiset ei vähästä hätkähdä ja ilman Turkulaista taustaani tuskin olisin ihminen, joka olen nyt. Joten kiss my Turku ja Oodi sille!

LUKSUSMATKA KOTIKONNUILLE

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-30

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-28

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-29

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-26

Lokakuun viimeinen viikonloppu Turussa ei välttämättä ole mikään Nusa Duan keskikesä, mutta seura, sisältö ja puitteet tekevät karummastakin kivestä vähintäänkin viehättävän. Ja meillä oli Turussa tällä kertaa etenkin puitteet kunnossa. Matkan pointti oli mennä ihan puhtaasti  pitämään hauskaa ja näkemään frendejä ja perhettä.

Mulla on ollut fantasia, että haluan vierailla kotikaupungissa tosi-turrena. Siksi halusin tällä kertaa ehdottomasti kotimajoituksen sijasta hotelliin. Meitä oli yhteensä 4 ulkopaikkakuntalaista etsimässä yöpaikkaa ja tämä osoittautui lyhyellä varoitusajalla jopa haasteeksi, sillä halusimme myös samojen seinien sisälle majoittumaan. Kriteereinä oli paikka missä voidaan hyvällä omatunnolla pitää tyylikkäästi hauskaa ja miitata mahdollisimman mukavasti. Ja sellainen paikka, että kun aamulla herää niin välittömän pois pakenemisen sijasta fiilis on, että tänne haluaa ennemmin linnoittautua. Paikan piti olla myös sellainen, jossa tilaa riittää neljälle harvinaisen tilaa vievälle ihmiselle ja plussana, että ollaan vielä keskellä keskustaa. Kriteerit oli siis semi kovat.

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-17

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-31

Tsekkailin ekana Airbnb-kämppiä, mutta rehellisesti sanottuna hotelli on aina hotelli. Turussa vielä kaikki Airbnb-kämpät tuntui jotenkin ihan liian jonkun fyysisiltä kodeilta, joten hotelli on ihan anonyymiyssyistä myös mukavampi.  Lueskelin kollegoiden blogeja ja päätin kontaktoida lopulta vaihtoehdoista varminta ja kiistämättä parasta – Radisson Blu Marina Palace hotellia. Jos Ruotsin kuningasperhe ja Ruisrockin miljoonat maailmanstarat toivotettiin tänne tervetulleeksi, niin miksei meidän kaveriporukka. 😛 Statukseltaan Kalle ja Sivi sekä muut Ozzy Ozbournet on toki vähän eri levelliä, mutta jos jotain niin tälläkin seurakunnalla on toisinaan taipumusta vähän hyväntahtoiseen Rock’n’rolliin.

“Jo hotellimme nimi, Marina Palace, kertoo, että haluamme asiakkaamme viihtyvän luonamme tyylikkäissä puitteissa. Jokainen 184 huoneestamme on varusteltu ylellisellä sisustuksella, joka on moderni mutta maustettu ripauksella juhlavaa barokkia….40-vuotisen historiamme aikana luonamme on majoittunut niin presidenttejä, kuninkaallisia kuin kansainvälisiä rocktähtiä. Meillä nautit vierailustasi kaikin aistein…Huoneitamme ei ole tehty pelkästään nukkumiseen, vaan elämästä nauttimiseen…Radisson Blu Marina Palace Hotellissa tärkein tehtävämme on saada vieras nauttimaan olostaan, oli hän sitten työ- tai vapaa-ajanmatkalla, aikuinen, lapsi tai perheen lemmikki.  Hotellilla on pitkä perinne Turun loisteliaimpana juhla- ja tapahtumatalona.”

Referoin esittelyä vähän, mutta you catch the point. Marina Palacen PR on ainakin tehnyt timanttista työtä, sillä en edes harkinnut digitaalisen median stalkkauksen jälkeen muuta. Marina Palacella on hallussa lisäksi ihan mieletön Feel it!-paketti johon kuuluu sviitin lisäksi skumppaa ja snabberia sekä lupa pitää hauskaa. Sen lisäksi Marina Palacessa on lupa nauttia-teema, joka todellakin kannustaa juhlimaan elämän tärkeitä hetkiä sekä tekemään elämästä juhlaa ihan muuten vain. Suomessa kannustetaan liian vähän hauskanpitoon, vaikka kysyntää ja tarjontaa löytyisi, joten siksi Marina Palacen lupa nauttia-teema upposi meikäläiseen kuin tiili järveen. Marina Palace on brändännyt homman himaan aika kiitettävästi, sillä Turku on kaupunki jonne jengi tulee nimenomaan juhlimaan ja nauttimaan, joten tälle teemalle ja paketeille on todellakin kysyntää.

SVIITTI

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-2

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-3

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-13

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-24

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-12

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-16

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-10

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-25

HUOM! Lasiovet kylppärissä oli sika makee spessu elementti! 

Radisson Blu Marina Palace majoitti 4 hengen seurueemme kirjaimellisesti valtavan kokoisessa ylellisessä sviitissä joka teki tosi vaikutuksen meihin jokaiseen. Sviitti oli niin massiivinen, että 4 hengen kamojen purkamisen jälkeen huone ei tuntunut edes täydeltä. Ja se on saavutus sillä meidän porukka ei pakkaamisessa säästellyt. En siis vois kuvitella parempaa käyttöä Marinan Palacen sviiteille kuin polttarit ja muut tasokkaan juhlavat illanvietot snadisti myös isommalle porukalle. Enkä muuten rehellisesti sanottuna edes usko, että Turussa on mahdollista saada hotellien puolelta parempaa?

Jos alkaa muun seurueen naamataulut rasittamaan tai puhelimen ruudulla piippaa salainen soittaja, sviitin koko mahdollistaa sen, että huoneesta voi kävellä kätevästi toiseen ja näin ollen omakin tila on taattu. Sviitti oli sen lisäksi vielä varustettu saunalla, joka kruunasi kaiken. Sängystä puolestaan avatui näkymät Turun jokirantaan ja voin sanoa, että sänky oli peittoineen, patjoineen ja tyynyineen something to die for. Radisson konseptina etenkin Suomessa on yleisesti panostanut nukkumismukavuuteen todella kiitettävästi ja tyynymenusta myös pisteet himaan. 

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-20

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-19

Mainittavaa on myös se, että brekun voi nauttia valinnaisesti joko aamias-raflassa tai vaikka siinä kuuluisassa sängyssä. Marina Palacessa huonepalvelun käyttöäkään ei paheksuta, mikä sopii mulle hyvin, sillä rakastan käyttää huonepalvelua. Hotellit ovat nimittäin hemmottelua varten.

Aamiaisesta sen verran, että Radissonin Super Breakfast-aamiaiskonsepti on testaamisen arvoinen ihan myös paikallisten keskuudessa. Super Breakfastilla löytyy kirjaimellisesti jokaiselle jotakin ja näin ulkosuomalaisena kaikki perinteisimmät Suomi-ruuat löysivät oman lautaseni ekana. Nam. 

Palvelukulttuuri on muuten Suomessa valitettavan usein hotelleissa vähän niin ja näin, mutta Marina Palacessa homma pelitti just niin hyvin kuin pitääkin ja se jos jokin sai meikäläisen fiilikset kattoon. Palvelu on kaiken ja A & O ja Radissonin kanssa mulla on ollut palvelun kanssa aina positiivinen suhde. Marina Palace ei tehnyt poikkeusta. Henksu oli todella avuliasta ja saatiin järkättyä kaikki mitä parhaiten respan kautta aina jääpaloista USB-laturiin ja laturista hiuslakkaan. Asiakkaan pitää päästä tuntemaan itsensä arvokkaaksi asiakkaaksi ja täällä se tosiaankin toteutui. Palvelusta viisi staraa ja 4 tyytyväistä asiakasta kiittää.

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-6

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-7

Meikäläisten oli eka tarkoitus mennä etkoilemaan ennen baaria Monican luo, mutta koska sviitti oli niin yllättävän kiva – tuli Monica etkoilemaan sviittiin ja toi yllätyksenä mukanaan ITSE ravustamia rapuja. 

Marina Palacen locaatio on myös huippu. Itseasiassa varmaan Turun ainoa hotelli, jossa on suora näkymä jokirantaan. Marraskuu ei välttämättä ole se sykkivin sesonki Turussa, mutta odota vaan kun on kesä, kevät tai alkusyksy. Sen lisäksi, että DBTL valtaa jokirannan loppukesästä, on jokirannassa muutenkin fiestat menossa aina vapusta syyskuuhun. Myös meikäläinen on asunut Turun jokirannassa about jokaisen kesäni sen jälkeen kun täytin 15 joten tiedän hyvin mistä puhun. 

Sviitti oli kerrassaan täydellinen mesta viettää alkuiltaa ja täältä käsin oli muuten semi nousukas fiilis lähteä Turun tunnettuun yöelämään. Päädyttiin sekä perjantaina, että lauantaina drinkeille Bar4 joka on chillinä cocktailmestana ihan suositeltava. Perjantaina käytiin lisäksi vielä Apollossa ja Fontissa, joista jälkimmäisestä tuli mieleen Stadin edesmennyt Venue. 😀 Ainoa asia joka jäi harmittamaan oli, että en päässyt käymään mun Turun lempimestassa – Blankossa. Voin sanoa, että melkein kivointa oli silti kiivetä skumppahöyryissä takaisin sviittiin aamuyöllä ja fiilistellä Turkua mukavasti huoneesta käsin. Tänä vuonna, musta on muuten tullut vahvasti hotellimatkailija, jos hotelli on kiva, niin mun on toisinaan jopa vaikea poistua sieltä. 

FASILITEETIT 

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-23

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-22

Marina Palacen Terassibaari on kesäaikaan melkoinen hotspot jossa DJ soittaa, viini virtaa ja Aperol Spritziä kuluu. Jos etsii Turussa kesäaikaan tasokasta tuijottelupaikkaa drinkkien merkeissä, niin mesta on tämä. Etenkin DBTL:n aikaan Terassibaari on yks Turun parhaista julkkisbongauspaikoista. Lounge Bar sisällä oli ilta-aikaan puolestaan pelkkää glamouria viikonloppuna. Grill It!-ravintola taas sopii niille jotka tykkää pihvistä. Tähän ravintolaan mulla on hyvin henkilökohtainen suhde, sillä olin joskus aikoinaan ihan randomisti Helsingin Radisson Royalin Grill It!-raflan mainosvideolla. Ja oon tota sapuskaa muuten sen verran syönyt, että voin taata sen olevan hyvää. 😀 

Sen lisäksi hotellista löytyy vielä vakio gym, 2 yleistä asiakas-saunaa, juhlatiloja sekä kikkareena kakun päällä vielä kauneushoitola.

radisson-blu-marina-palace-turku-2016-4

Marina Palace toimi tässä  juhlan täyteisessä luksusloma-kontekstissa harvinaisen hyvin. Viini virtasi ja meillä oli suorastaan ikimuistoisen hauskaa. Sviitistä otettiin kaikki ilot irti kuten kuluukin ja Lontooseen lähdin juhlineesta olosta huolimatta takas todella hyvillä mielillä. Hedonistisena ammattikuluttajana haluan suositella teille lukijoille vain parhaita juttuja ja tietoisesti myös ajan itseni tilanteisiin, jossa pääsen kokemaan parasta. Se tuli ainakin nyt todistettua omakohtaisesti todeksi, että Marina Palace on paras hotelli Turussa.

Muutama viikko sitten Turussa meikäläisellä ei ollut muuten harmaintakaan hajua, että tulen käymään Tammikuun puolivälissä Turussa uudestaan. Toimeksiantona on silloin olla isäntänä kansainvälisessä Nordic Bloggers’ Experience-bloggaaja kampanjassa, jossa edustin samassa pestissä myös viime vuonna. Tsekkasin äsken ohjelman ja se näyttää aika ruuan ja oluen täyteiseltä, joten odotukset ovat semi katossa. 😉

PS. Jos teitä kiinnostaa lukea muiden postauksia Marina Palacesta, niin kurkkaa ihmeessä bloggaaja-kollegoiden blogeihin. Veera Bianca, Sari, Annika & Jerry mm. jakavat blogeissaan omia kokemuksiaan samaisilta hoodeilta.

-OTTO-


*Postaus toteutettu yhteistyössä Radisson Blu Marina Palacen kanssa. Kaikki kokemukset, näkemykset ja mielipiteet ovat silti täysin omiani*

Ps. Seuraa meitsiä Instagramissa @otto.lilja

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Turku ja luksus. Hmm. Kai se on uskottava että se on mahdollinen yhtälö. Mukavia hetkiä on tullut Turussa vietettyä, varsinkin opiskeluaikoina. Näin aikuisena kotimaan matkailua on tullut harrastettua ihan liian vähän

  1. Ainakin ravintolatarjonnan puolesta Turussa on tosi paljon potentiaalia! Sen lisäks Visit Turku on pistänyt tosi paljon hyvää eforttia matkailu-brändin rakentamiseen, mikä taittuu selkeesti aika Keski-Eurooppalaiseen!

 2. Marinassa on tullut yövyttyä vaikka täältä Turun seudulta ollaan. No oli kiva lähteä baarikierrokselle ja sitten palata nukkumaan. Marina ihan jees.

 3. Vaikuttaa ihanalta! Noi pikkuaamupalasmoothiet näyttää niin söpöltä! Siitä tietää et on hyvä hotellihuone, kun sieltä ei tarvitse poistua. Just ihana olla turistina omilla kotikonnuilla. 🙂

 4. Katselinkin silloin sun snäpistä tmv tuota Turun reissua ja sillon jo katselin, että wau! onpa hulppeet puitteet teillä! Kelpais munki makuun 🙂 Ihan uusi käsite tuo “kaupunkien Kardashian”, hiihhh… sie oot hassu <3

 5. Hyvä homma että majapaikka täytti odotukset ja palvelukin pelasi! Mulla on vähän huonompia kokemuksia Turun palvelukulttuurista, mutta näitähän sattuu ympäri Suomea – edelleen, valitettavasti (asenne “asiakas on aina väärässä” ei varsinaisesti auta). Työreissuilla oon kyllä Turusta tykännyt, mutta täytyy näin uus-tamperelaisena sanoa, että ei ole Tampereen voittanutta, mitä tulee kaupungin ilmapiiriin! 😉 Mutta varmasti kun on oma kotikaupunki kyseessä, fiilis on joka tapauksessa erilainen kuin puhtaasti turistina vierailevan.

  1. Ymmärrän! Turkulaiset on omanlaisia. 😀 Mutta jotenkin just siks vähintäänkin huvittavalla tavalla hauskoja. Minkälaisia kokemuksia sulla on Turusta?

 6. Turku on kiva kaupunki ja työn puolesta siellä tulee käytyä useasti. Luksuslomalle lähtisin johonkin toiseen kohteeseen 🙂 Mutta jos tyttöporukalla olisin liikkeellä, niin tuollainen sviitti olisi toimiva vaihtoehto. Osaatko sanoa minkä hintainen se on?

  1. Turku ei välttämättä tuu ekana tosiaan mieleen tossa kontekstissa, mutta veikkaan muutoksen tapahtuvan tulevien vuosien aikana! 🙂 Yleensä noi hinnat lähtee 450 eurosta eteenpäin sviiteissä! Normaalit huoneet on paljon edukkaampia!

 7. ei hassumpaa 🙂 Radisson toimii. Turkkunen on kyllä oikea kesäkaupunki, jokirannat kutsuu vaeltamaan ja piipahtamaan olutpaateilla.

 8. Turusta mekin olemme kotoisin ja nyttemmin siellä vieraillessamme asumme useimmiten mieluummin hotellissa, kuin jonkun luona, joten useimmat Turun hotelleista ovat tulleet tutuiksi. Oma suosikkini on Scandic Plaza, joskin S-korttilaisena päädymme usein myös Hamburger Börsiin. Kesällä tuo jokirantakin voisi kyllä olla harkinnassa 🙂

  1. Scandic Plazaa en ookkaan testannut! Jokiranta on turun hotspot joten sen takia Radisson on aika sydämessä! 🙂

 9. Mä ottaisin sviitin mielellään just johonkin synttäreihin, polttareihin tai vastaaviin. Olis siistiä tulla kavereiden kanssa aamun pikkutunneilla takasin ja kellahtaa hotellin pehmeisiin sänkyihin, ja siitä sitten hipsiä aamulla yhdessä brekkarille. Noi smoothiet näyttää muuten täydellisiltä darrajuomilta!

 10. Kuulostaa siltä, että oli ihan nappivalinta tuohon tarkoitukseen. On aina mukavaa, kun majapaikka miellyttää. Mä olen muutaman vuoden miettinyt, että pitäisi tehdä pieni ekskursio Turkuun, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Pitänee jättää kesään, koska olisihan siellä aika paljon viehättävämpää varmasti silloin kuin vaikka nyt marraskuussa. 🙂

  1. Kesällä siis ehdottomasti! Turkuun kuuluu jolilaivat ja terdet joten talvella jää moni olennaisuus kokematta! 🙂

 11. Tuo hotellihuone näyttää varsin mukavalta, suorastaan sellaiselta hieman luksukselta 🙂 Itse en ole muutamaan vuoteen Radisson Blu Marina Palacessa majoittunut, mutta rehellisesti sanoen majoittuisin useammin, jos firmojen sopparit sen sallisivat. Mutta kun ei, niin on tullut sitten viime vuodet käytettyä monia muita Turun hotelleja. Kyseisessä hotellissa on muuten hyvä se alakerran rafla Grill It!, ja varsinkin kesällä oikein mukava paikka ihmetellä Aurajoen rannan menoa.

  Lieneekö syynä se, että tamperelainen kehui Turkua (mitä yleensä ei tee), niin kaikkien aikojen luetuin postaukseni kertoo Turusta: http://kohteenamaailma.fi/kotimaa/top-10-tekemista-turussa/ Otto voisit asiantuntija lisätä omat vinkkisi, jos en kaikenkattavana ollut 😀

 12. Näin ku iteki oon Turuust kotosi vaik naapurkunnas nykyä asunki, ni toi Marinas yöpymine kuulostaa kyl tosi mukavalt. Mää oon joskus muistaakseni ollu kaffel siin alakerras ja joskus ennemuinoi siäl kellaris jossai Factory nimises paaris. Siäl soitetti musiikki ainaki aiva liia luja.

  Vaik täs Marinas en ookka koska yöpyny ni muute oon kyl iha sitä miält, et Radissonit on kyl erinomassi hotellei.

 13. Kuulostaa hyvältä! Miun veli asuu Turkkusessa, enkä ole vielä sen luona päässyt vierailemaan, joten kaupunkien Kardashian on kyllä ehdottomasti suunnitelmissa seuraavalla Suomen lomalla. Ja tämä kuulostaa oikein oivalta paikalta tutustua kaupunkiin. Oispa hienoa toteuttaa joskus tollanen hauskanpitoloma kavereiden kanssa, meidän lomailut kun tuppaa nykyään olemaan pariskuntanyhväystä! 🙂 Joka tapauksessa, tämä paikka täytyy pistää korvan taakse.

  1. Meillä sama case. Lomat aika pitkälti pariskuntanyhväystä nykyisin. No ei sillä, toisinaan meno äityy silloinkin aika villiks, mutta frendien kanssa se on enemmänkin tae. 😀 Toimii!

 14. Oioioi <3 <3 <3 Tarttuisin tällaseen viikonloppuun heti jos saisin tilaisuuden! Aikomus olis kyllä heittäytyä turistiksi täällä Bunburyssa ja yöpyä hotellissa jonain viikonloppuna, tutkia kaupunkia ja nauttia rauhasta 😛 Saa nähdä milloin onnistuu. On kuule hektistä tää au pairin elämä! 😀

  1. Onko? OMG <3 Siis sun niin pitää ja oikeesti kun pääset reissaamaan niin sit viimeistään! Etenkin itä-rannikolla saa kunnon luksusta(jopa edukkaasti!!).

 15. On hienoa olla kotoisin Turusta. “Turuust”, niin kuin kai siellä päin sanotaan, “Turkkusest”, niin kuin me kaikki muut sanomme. Voin hyvin ymmärtää, että joku on rakastunut Turkuun. Paljon vaikeampi minun on ymmärtää rakastumista synnyinkaupunkiini Tampesteriin. Olen myös kokenut sen tunteen, ettei hotlasta halua lähteä ulos viimaiseen kaupunkiin, kun viihtyy niin hyvin. Mitä tulee airbnb:hen niin se on vielä melkein yhtä kallis kuin yö hotellissa.
  Ajatus naatiskelusta on hyvä ja minun mielestäni luterilaismasokistisessa Suomessa naatiskellaan liian vähän. Ehkä ukin puolelta minussa on ripaus karjalaisuutta niin etten ota elämää niuhottaen. Massi rajoittaa niin ikävästi, että harvemmin pystyn naatiskelua toteuttamaan.

  1. Suomessa naatiskelu on valitettavan kallista. Maailmalla budjetilla saakin sitten paljon enemmän. Sen takia ite ainakin suosin pätäkän pistämistä toisen ja kolmannen maailman valtioihin, joissa vastinetta saa enemmän! 🙂 Mutta mikäs Tampereessa?

 16. Nuo Marina Palacen sviitit on kyllä kivoja :)! Meillä on seuraavan kerran asiaa Turkuun varmaankin ensi vuoden syksyllä, jolloin on kyllä ihan pakko ottaa joku huone tuolta (tietysti mieluiten sviitti 😉 ). Tuo on omasta mielestä omien taustatutkimusteni perusteella ehdottomasti paras hotelli Turussa, joten ei ole kyllä mitään syytä harkitakaan mitään muuta. Hyvä postaus ja hienot kuvat! Näkee, että teillä oli selvästi hemmottelua ja hauskanpitoa tuolla reissulla :). Kiitos vielä linkkauksesta!

  1. Oon käynyt muutaman kerran Börsin sviitissä ja sen tyyli oli ainakin vielä vuonna 2013 todella Kekkonen. 😀 Joten oman kokemuksen perusteella oon kyllä ehdottoman samaa mieltä!

 17. Sanonpahan vaan, että kyllä tekis minulle terää tuommoinen luksusviikonloppu kavereiden kanssa. Ai että, mä nauttisin! Tässä arkirumbassa pienten lasten kanssa tuollainen pako arjesta olis kyllä oikeastaan enemmänkin välttämättömyys – jopa velvollisuus! Ehkä pitääkin kerätä pieni kaveriporukka ja suunnitella vastaava tempaus. 🙂

 18. Turku ei kyllä ensimmäisenä tulis mieleen luksusloman kohteeksi. 😀 Mutta kiva kuulla, että teillä oli onnistunut reissu ja hotellissa palvelu pelasi! Olen vain kerran elämässäni yöpynyt hotellissa Turussa.. ja se kokemus ei kyllä ollut ihan tätä tasoa.

  1. Haha, no joo ei kyllä! Tulevan NBE-ohjelman perusteella Turku on tosin aloittanut ihan uudenlaisen brändin rakentamisen, mihin selkeesti kuuluu aika pitkälti eurooppalainen nauttiminen. Ootankin Tammikuuta aika kovaa! 😀

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.