Oma elämähän on pelkkää sivistävää kirjallisuutta, kehittäviä dokkareita, Business Insideria, korvapuusteja, stimuloivia näyttelyitä, terveellistä ruokaa, aktiivista liikuntaa, huippu arvosanoja ja kaikin puolin edustuskelpoista elämää. Toisinaan jopa saatan elääkin näin – hyvin vaihtelevalla menestyksellä, mutta sitten mulla on se toinen puoli, joka esiintyy etenkin arki-iltaisin tätäkin useammin ja jonka kanssa elämä on paljon hauskempaa.

Olen vastahakoinen kirjoittamattomia sääntöjä sekä etenkin niiden mukaan elämistä kohtaan. Sen sijaan peräänkuulutan sitä, että ihmiset voisivat olla rehellisesti omia itsejään miettimättä sitä, että mikä on yleisesti cool, mikä taas noloa, onko se muiden mielestä kehittävää vai kenties epäkehittävää. Olen ollut aina aika sinut oman epäsovinnaisuuteni kanssa. Epäsovinnaisuus tekee elämästä ainakin vähän hauskempaa ja  hulvattomampaa. Epäsovinnaisuus määrittelee myös rehellisesti omaa itseäni. Mieltymykseni eivät nimittäin missään tapauksessa rajoitu pelkkään mustaan tai valkoiseen, sen sijaan saan kicksejä hyvinkin monenkirjavista asioista.

Tehdään tiistain kunniaksi elämästä edes snadisti välittömämpää. Seuraavaksi paljastan teille kahdeksan salaista intohimoani.

1. Roskaruoka

Sen sijaan, että ostaisin kaupasta yhden sipsipussin, ostan yleensä kolme. Olen hulluna roskaruokaan ja herkutteluun. Herkuttelu meidän taloudessa ei suinkaan rajoitu pelkkiin satunnaisiin päiviin kuukaudessa. Päinvastoin. Tosinaan jopa hallitsematonta herkuttelua esiintyy parhaimmillaan useina päivinä viikossa. Himomässääjä olen ollut aina! 

Mäkkäri, Hese, kebabit, hodarit, Irtokarkit, suklaapatukat, limut, pizzat, makkarat, lihapiirakat, juusto twistit, munkit…mitä näitä nyt on. Jos mun kanssa hengailee, saa mässylakolle sanoa nopeasti soronoo. Päästessäni mässäilyn makuun ovat myös määrät sen mukaisia. Herkutteluun liittyvä filosofiani nimittäin on, että parempi liian paljon kun liian vähän.

Tätä intohimoa pitää tosin kompensoida sillä, että kuntoilua pitää harrastaa useampana päivänä viikossa.

2. Juorulehdet

Siinä missä roskaruoka menee sujuvasti alas, menee myös roskalehdet. Etenkin brittiläiset juorulehdet ovat silkkaa kultaa mun sarveiskalvoille. OK, Hello, Daily Mail, The Sun…ah <3 Vaikka Seiskaa ei myöskään saisi nk. hyvän maun mukaan kuluttaa, kulutan sitä ‘salaa’ silti.

3. Reality TV

Ai että tsiigaan lähinnä asiadokkareita ja luen iltaisin pelkkää laatukirjallisuutta? Todellisuudessa mikäli mulla on vapaus päättää, että mitä iltaisin töllöstä katson, vastaus on Beverly Hillsin Täydellisiä Naisia, Suomen Bacheloria tai vaikka Temptation Islandia. Voitteko kuvitella, että suunnittelen jopa päiväretkeä Essexiin vaan sen takia, että pääsisin vierailemaan TOWIE:n kuvauspaikoilla. Haaveilen myös lounaasta Lisa Vanderpumpin ravintolassa.

4. Katie Price & Paris Hilton

Ollut fani jo useita vuosia. Ihailen lähes kaikkea näissä kahdessa. Erityisesti bisneskykyjä, brändäämistaitoja, asennetta, tyyliä, sekä älyä, mitä yllättävän monen on vaikea ymmärtää. Palvon kiistanalaisia persoonia, ketkä ovat rohkeasti juuri sitä mitä ovat ja vielä owns it!

5. Viinillä ja oluella alaskaadetut illalliset – toisinaan jopa useamman kerran viikossa

Ja onko mitään ikävämpää kuin yksi lasi? Rakastan kosteita illallisia. Oli sitten tiistai, torstai tai lauantai. Toisinaan käyn ulkona useammin, toisinaan vähän harvemmin, mutta täysillä nautin aina.  

6. Turistirysät

Olen siitä aika monipuolinen matkailija, että niin paljon kun nautinkin uusien eksoottisten ja koskemattomien kohteiden koluamisesta, odotan ihan yhtä paljon, että pääsen viimein kunnon kukkapaitalomalle Malagaan tai Gran Canarialle. Rehellisissä turistikohteissa on omaa kauneutta, joka on tietyissä piireissä täysin aliarvostettua.

7. Kuninkaalliset

Olen fanittanut kuninkaallisia siitä saakka kun olen kyennyt avaamaan sanomalehden itse. Kysyit sitten kuninkaallisista mitä tahansa, osaan varmasti vastata. Koen monarkian etenkin Britannialle erittäin positiivisena asiana. 

8. Ruotsinlaivat

Kuka muka ei nauttisi bingosta, pelikoneista, tax freen ‘lähes’ halvemmista hinnoista, hanaviinistä, live-esityksistä tai yltäkylläisistä buffeteista? Ruotsinlaivat edustavat suomalaista kulttuuria, jos ei nyt parhaimmillaan, niin ainakin viihdyttävimmillään.

Mikä on sun guilty pleasure? Paljasta se kommentteihin!

KUVA // Agne Bekeraityte

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. Tiedätkö, mietin tätä postausta lukiessani, että sun postauksille ominaista on sellainen tsemppaava ote. Mulle ainakin tuli sellainen olo tästäkin, että kyllä tähän ruokavaliomuutokseen pystytään!

  2. Elän hyvin tiukasti omien sääntöjeni mukaista elämää, joten taidan olla tällä saralla tosi tylsä. Noh, onhan mulla villi menneisyys, jonka selvittely ei kestä netissä päivänvaloa 😉 Sitä elämää en enää kaipaa, mutta olen tosi onnellinen, että tuli elettyä. Nykyään salaiset nautintoni taitavat enemmänkin olla sitä, että olen yhä kuin pikkulapsi. Ilahdun silmittömästi saadessani piirtää, pitää kania sylissä, silitellä hevosia ( olen hyvin katkera siitä, ettei aikuisia päästetä poniratsastukseen), sotkea vesiväreillä, kirjoitella samoja mielikuvitusleikkejä ylös kuin lapsena…Kehitys on tainnut jäädä vähän kesken 😀

    1. Fiilaan! 🙂 Omat säännöt on elämä ja etenkin kun on elänyt elämää täysillä, tiedää niiden arvon <3 Ja siis miten parasta on välillä mennä ihan skidin tasolle!

  3. Tuli kyllä yllätyksenä nämä kaikki jutut 😀 Mutta ihanan rehellinen postaus! Ja aina on kiinnostavaa lukea paljastuksia bloggaajasta 🙂

  4. Hardbass. En tiedä, monotoninen renkutus tunnista toiseen on jotenkin meditatiivista ja sitä nimenomaan kuunnellaan looppina kunnes korvat vuotavat verta.

  5. OMG, kävin vahingossa eräänä iltana Vanderpumpin raflassa Losissa kaverini kanssa. Ihmettelin, miten “toi bling bling -muikkeli nurkkapöydässä antaa koiransa juoda pöydästä cocktailia”. Kävi ilmi, että muikkeli oli Lisa Vanderpump. 😊 Mulle selkeesti lisää realityja!

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.