Grillit Pop UP – Helsingin Parhaat Pihvit!

Saatiin tossa muutama viikko takaperin kutsu tulla testaamaan Helsingin ydimässä ytimessä sijaitsevan Radisson Royal hotellin yhteydessä toimivan Grill It-raflan pihvipaistoksia mainoskuvausten yhteydessä. Minkä tahansa safkan pettämättömänä suurkuluttajina otettiin Alexin kanssa kutsu mitä vetisimmällä kielellä vastaan ja kivaa oli. Syy miksi meidät ylipäätään kutsuttiin täyttämään lihakiintöitämme oli se, että Grill It-raflan pannuilla tapahtuu kevään aikana paljon. Maaliskuun puolivälistä alkoi lihaisan rennot Grillit Pop Up-viikonloput, mitkä jatkuvat läpi kevään vielä seuraavina viikonloppuina:

10.-11.4, 24.-25.4, 8.-9.5 & 22.-23.5. Eli aikaa siis kokea tämä grillibileitä uhkuva lihaisa qastronomia unelma on vielä jäljellä. Kyljyksiä sekä sisäfileitä pääset ahmimaan nassuun mahantäydeltä aina perjantaisin klo. 16-24 ja lauantaisin ihan päivä yhdestä aina keskiyön kellonsoittoon. Eli siis menee jopa lounaasta. Pakko sanoa, että safka oli aivan äärettömän jumalaista. Ja tätä mielipidettä ei ole edes ostettu! Oikeesti nauttisin ihan sikana. Heh heh heh. Om nom nom.

Grillit Pop upin idea on siis kärjistettynä se, että kaikki lihaa rakastavat kulinaristit pääsevät safkaamaan jokamiehen mahalaukun maisemaa miellyttävää laatulihaa rennossa meiningissä juuri sellaisena kuin on. Eli ei mitään posh-etiketti shaibaa vaan aidon rentoa sekä inhimillisen välitöntä meininkiä vaan. Vaikka Grill It näyttää ulkopuolelta vähintäänkin fancylta, ei kandee sen puolesta hämääntyä. Pop Up viikonloput on suunnattu siis “kenelle tahansa” ketä nyt vaan sattuu nauttimaan grilli safkasta. Avainsana on siis rentous. Suosittelen

Ei muuta kuin hyvää ruokahalua. Antaa mainoksen kertoa loput. Ah ja nam. 

Lue lisää Grill It’n nettisivuilta! Mestan löydät osoitteesta Runeberginkatu 2. Kiitos  myös vielä raflapäälikkö Helille kutsusta. Me naatittiin!

– OTTO –

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.