Radiohiljaisuus saa luvan päättyä nyt – ja tässä edessänne on syy. Izakaya on haudattu ajasta ikuisuuteen ja tästä lähtien edustan itseäni ihan vaan Otto Liljana, uudella huomattavasti toimivammalla, lukijaystävällisemmällä sekä raikkaammalla alustalla. Izakaya alkoi tuntumaan jotenkin tosi kaukaiselta. Nimi ei istunut teemaan enää alkuunkaan, sekä olin lopen kyllästynyt tavaamaan esim. puhelimessa blogin nimen ihmisille, sillä lähes poikkeuksetta se meni aina metsään. Sen sijaan, että alkaisi korjaamaan vanhaa ja viallista, on välillä parempi vaan rakentaa kaikki alusta. Vanha blogisivusto oli aivan totaalisen rikki ja visuaalinen ilme ei samassa rytäkässä enää toiminut. Vanha palvelin pisti piuhat poikki vähän väliä ja sivusto oli harvase päivä alhaalla. Tällä hetkellä blogi sijaitsee Zonerin palvelimella ja ai että voin sanoa, että asiakaspalvelu on ihan kultaa. <3 Mulla alkoi tulla jopa niin kova inho tota vanhaa blogia kohtaan, että en pystynyt siellä edes käymään. Tätä nykyistä versiota fiilaan puolestaan tosi paljon. Ei vielä täydellinen eikä suinkaan valmis, mutta tästä on nyt joka tapauksessa aivan yli hyvä aloittaa uusi luku tällä pian kolme vuotta kestäneellä bloggaajaurallani.

MITÄ MULLE KUULUU?

No mitäs näihin viimeisiin viikkoihin on muuta mahtunut. On käyty Köpiksessä sukuloimassa, bulkattu about miljoona hodaria, bongattu Die Antwoord Christianiassa, kuvattu kodittomia gröönlantilaisia, varattu lennot Varsovaan, isännöity vieraita Lontoossa, käyty noin sadassa eri ravintolassa, kuvattu mainosvideota, haaveiltu matkasta Pohjois-Koreaan, lennetty Suomeen, festaroitu Ruississa, ‘mökkeilty’, sekä ryhdytty ihan silleen kunnolla täysipäiväiseksi yrittäjäksi. KYLLÄ!

Kerroin blogissa toukokuussa suunnitelmistani ryhtyä someyrittäjäksi. Suunnitelmani oli ja on yhä tehdä yrityksille mm. sosiaalisen median strategioita sekä hoitaa yritysten somea sekä digimarkkinointia. Olen aina ollut nopea liikkeissäni sekä uskonut onnistumiseen. Vaikka IG-storyn perusteella laiffi saattaa näyttää siltä, että meikäläisen arki koostuu lähinnä rafloissa räkättämisestä sekä viinin kittaamisesta terassilla, teen siinä sivussa ihan oikeasti myös töitä. 😛 Ravintolaillallisten ikuistaminen on vaan omasta mielestä kivempaa kuin läppärillä hengailun näyttäminen muulle maailmalle.

Okei asiaan. Eli sain tuossa hiljattain tehtyä ensimmäisen kunnon diilin nk. ison yritysasiakkaan kanssa. Pestiin kuuluu erään lontoolaisen majoitusalan yrityksen digimarkkinoinnista vastaaminen. Yksi askel siis lähempänä tavoitettani diginomadiudesta. Tavoite siis on, että kun mulla on kandin paperit takataskussa, pystyn työskentelemään täysin paikkauskottomasti läppäriltä käsin ja keskittyä siihen, mikä tekee mut onnelliseksi, eli matkusteluun. Muille jotka tekee blogia, suosittelen muuten todellakin hyödyntämään sitä nettikotia työrintamalla referenssinä taikka portfoliona, kuten myös inspiroiva bloggaajakollegani Ulla Stilettikorkokanta-blogista kirjoitti erittäin hyödyllisessä opparissaan. Blogilla ja blogin kautta ansaitulla osaamisella oli nimittäin aika iso merkitys tämän pestin saamisessa. Ilman blogia olisin tuskin onnistunut vakuuttamaan tätä kyseistä yritystä siitä, että olen oikea ihminen hoitamaan homman himaan.

RUISROCK & TURKU

Mun seuralainen Ruississa oli rakas Merita. <3 Alemmassa kuvassa ihana Mira, jonka blogia kannattaa käydä lukemassa TÄÄLTÄ!

Osa on varmasti somessa nähnyt, että meikäläinen on painellut Turussa Ruisrockissa viime viikonlopun. Ruissiin sain kunnian osallistua sosiaalisen median vaikuttajana (kiitos siitä Ruissi ja Visit Turku) ja en voi kyllä muuta sanoa, että jumankekka mitkä festarit ja mikä meininki. Ihan super hauskaa vaikka vähän jännittynyt alkuun olinkin, sillä meitsi ei näin lähtökohtaisesti ole kovinkaan itsevarma festareilla ravaaja. Ruississa meininki vaan toimi. Kyseessä on ainoa festari jolla olen itse asiassa koskaan edes käynyt ja viime kerrasta olikin jo se kepeä 5 vuotta, joten oli tässä jo aikakin pelmahtaa paikalle. Oli kyllä yks kesän vauhdikkaimmista viikonlopuista tähän saakka, mutta sitähän varten festarit juuri on tehty. Vaikka maanantaina keho huusi hallelujaa, oli olot kyllä täysin sen arvoisia, sillä meno oli suorastaan sensaatiomaista. Alkuviikolla pääsin palautumaan takaisin elävien kirjoihin frendin tiluksilla Kuusjoella, sekä nyt viimeistään loppuviikosta Suomen parhaimman kesäkaupungin Turun ravintolatarjonnan äärellä. Mumsk. 

Ruisrockista vielä sen verran, että alkuperäisesti turkulaisena mulle nuo festarit on ennen kaikkea tapahtuma, jonne tuun moikkaamaan frendejä, tutustumaan ihmisiin ja nauttimaan siitä yleisestä fiiliksestä. Musiikkiakin tärkeämpää on sosiaalistuminen sekä yleisestä ruissivibasta kaiken mahdollisen irti imeminen. Esiintyjien puolesta meitsi fanitti tänä vuonna erityisesti Tygaa, Kubea, Antti Tuiskua, mun lemppari kaksosia Almaa & Annaa joiden suuri fani olen sekä Sannia. Charli XCX jäi valitettavasti välistä, mutta uskon vahvasti, että tulen tämän daamin vielä näkemään. Oon lukenut about kaikki Charli XCX:n haastattelut and I love her. Oli kyllä ihan parasta nähdä ja jubailla kaikkien tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Osan myös siellä ruudun takana olevien. Kiitti teille. Näiden viikonloppujen jälkeen mieli on aina ihan ässänä. <3 

Julkaisen blogissa vielä lisää Ruissikuvia lähipäivinä joten stay tuned. Seuraavaksi suuntaan Vaasaan ja Pietarsaareen sukuloimaan. Adios!

-OTTO-

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Nimen yksinkertaistaminen oli tosi jees juttu! Yritin äskettäin etsiä sun blogia kirjottamalla Googleen tyyliin “Otto Izazagazaga”, mutta loppujen lopuksi löysin sen hyvin yksinkertaisella hakutermillä “blogi Otto”. 😀 Ulkoasu näyttää muuten kans tosi hyvältä!

  1. Hei ihan mahtava kuulla. Kiitti! Nykyinen tuntuu joo niin paljon paremmalta. Luonnistuu jengin suussa sekä näppäimistöllä varmasti paljon iisimmin.:D

 2. Hyvältä näyttää! Ja oon kyllä innoissani tosta yrittäjyydestä myös, pääset itse asiaan kiinni! 😉

 3. Onnittelut uusista sivuista ja yrittäjyydestä, hienoa! Blogi näyttää raikkaalle ja loogiselle 🙂
  Die Antwoord Christianiassa? Mitäh ihm…! Mä oon kerran ollut niiden keikalla Belgiassa ja oli KOVA. Ja oon muuten bongannut ne myös liikennevaloissa Hollywoodissa, että kaikkialle nekin (ja mekin) pyöritään ;)))
  Mulla oli koko viikonlopun Ruis-FOMO, mutta selvisin niistä just ja just katsomassa sun IG-storyja. Kiitos siis niistä 🙂 Ja terkkuleita Turkuun, että ens vuonna määkin tahdon olla Ruissin influencer <3<3<3

  1. Iso kiitos Sanna! <3

   WHAAT. Hollywoodista Christianiaan. Die Antwoord on ultimate globe trotter. Ja hyvin näkyvä sellainen. :DD Ruissi oli ihan maahtavaaaa!!!

 4. Hyviä muutoksia blogiin! Nimenmuutoksen myötä blogi on ehdottomasti helpommin lähestyttävä, koska kirjoitat suomeksi ja suomalaiselle lukijajoukolle. Hienoa että yrittäjyys on ottanut tuulta purjeisiin jo noin isosti 😀😀

  1. Ajattelin ihan samaa, että suomalaiselle yleisölle on tämänhetkinen kokonaisuus tosi paljon ystävällisempi. Kiitosta! 🙂 Oon kyllä tyytyväinen ja kiitollinen, että sain asiat rullaamaan niin kuin suunnitelinkin. Vieläpä oikeassa aikataulussa.

 5. Näyttää tosi hyvältä, tosi raikas! Tykkäsin kyllä vanhastakin 🙂 Onnea yrittäjyyteen, samantyyppistä unelmaa kohti mennään täällä. Ruissia seurasin snäpistä nyt toista kertaa, ja toivon tosiaan että itse pääsisin ensi vuonna itse paikalle, vaikuttaa hauskalta festarilta.

  1. Helpottavaa kuulla, et pidit sillä kärsin sen kanssa ihan sikana. Kiitos! 🙂 Ruissi on todella Suomen Coachella!

  1. Kiitos Terhi! To be honest en tunnistanut eka Antwoordia. Katoin vaan, että onpa makee tyyli ja ihmettelin, että miks valmistuneet ottaa selfieitä. Järven rannassa totuus sitten valkeni! 😉

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.