Digitaaliset palvelut

Työskentely suorassa asiakasrajapinnassa sekä yhteistyö kansainvälisten nopeatempoisten agentuurien kanssa on tarjonnut ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen asiantuntemuksen digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän saralta. Olen auttanut tähänastisella urallani kymmeniä monikansallisia sekä vielä kasvuvaiheessa olevia yrityksiä, organisaatioita ja brändejä kasvattamaan liiketoimintaa sekä menestymään jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä.

Muun muassa kompleksit verkkokaupat, henkilöbrändit, lukuisat eri alojen palveluntarjoajat, kasvuyritykset sekä akateemiset hankkeet ovat osana laajaa asiakasportfoliota.

Ainutlaatuisena vahvuutenani on 360 asteen digitaalisen median ja markkinoinnin, brändäämisen ja viestinnän strateginen ja tekninen ymmärrys sekä näiden välinen suhde ja synergia. Runsas kokemukseni on tarjonnut ainutlaatuisen kyvyn tunnistaa yritysten mahdollisuudet sekä kipupisteet digimaailmassa ja sen ulkopuolella.

Mikäli etsit luovaa ja innovatiivista trendit ja taktiikat hallitsevaa asiantuntijakumppania digitaalisen markkinoinnin ja viestintään, verkkokaupanhallinnointiin, sosiaaliseen mediaan, kaupalliseen strategiaan, luovaan markkinointiin tai strategiseen konsultointiin, I got your back! Yrityksesi voi joko ulkoistaa koko digitaalisen markkinoinnin, maksettujen mainoskampanjoiden tai verkkokaupan hallinnoinnin kokonaan tai vaihtoehtoisesti saada tiimiinsä innovatiivisen, luovan ja viimeisemmät trendit tuntevan ulkoisen kumppanin ja asiantuntijan tukemaan in house - tiimiä.

Asiakaslupaukseni on tarjoten kestävää, stressitöntä, aikaa säästävää, innovatiivista, joustavaa sekä ennen kaikkea liiketoimintaa kasvattavaa kansainväliset huippustandardit ja trendit handlaavaa pitkäaikaista kumppanuutta.

Yhteistyö

LEt's CHAT!

Jos haluat jutella mahdollisesta yhteistyöstä tai kysyä lisää palveluista, hinnoista tai mistä tahansa muusta, sovitaan tapaaminen ja puhutaan lisää!

Ota yhteyttä