ABQ London on Pop Up baari, minkä olemassaolo Suomessa olisi kuopattu jo ennen kuin se olisi kerennyt edes alkamaankaan. Päälimmäisenä siksi, että tämän karavaanin sisältä avautuvasta salaisesta maailmasta paljastuu viitteitä rankasta kovien huumeiden käytöstä, omat viinat saa kantaa luvalla sisään ja toimipiste itsekin sijaitsee vartioidun katutason sijasta vartioimattomassa asuntoautossa Itä-Lontoolaisen kerrostalon sisäpihalla. Ystäväni ja kolleegani Fangirl Quest-blogin Tiia on ultimaattinen Breaking Bad-fani ja Tiia järkkäsikin illanvieton meille täällä meidän taannoisen Bloggaaja-viikonlopun yhteydessä. Kertauksena vielä messissä oli myös siis Inhetvliegtuig.nl sivustoa luotsaava Denise Hollannista sekä ja Una idea, Un viaje-blogin Eva Espanjasta. Jos haluatte nähdä muuten lisää himmeetä, nousukasta ja värikästä kuvamatskua meidän viikonlopusta niin IG:stä läytyy hashtagilla #WeMakeLondon lisää! 

Lontoon jännittävimmän baari-innovaation sisätiloissa avautuu jopa häkellyttävän todenmukainen maailma Walter Whiten ja Jesse Pinkmanin crystal methin huuruiseen karavaani labraan. Yo B*tch, kyseessä on elävä vastaus Breaking Bad fanien syvimpiin rukouksiin. Super suositun jenkkisarjan innoittamana tehty aikuisten leikkipuisto, missä rikotaan tabuja huolella ja leikitään leikisti lain toisella puolen – täysin luvalla, turvallisesti ja vieläpä laillisesti. Täällä saa luvalla olla HIGH – ainakin mielikuvituksellisesti.

30£ per nöösiltä kustantava 2 tunnin elämys on pelkkää kemiaa. Asuntoauto missä tämä kemiallinen meth-labra sijaitsee on täysin identtinen verrattuna siihen TV:stä tuttuun asuntoautoon, missä Walter ja Jesse valmistivat taivaansinistä  metukkaa New Mexicon aavikoilla Breaking Bad sarjan karuissa maisemissa. ABQ Londoniin tultaessa heittäydytään täysin maailmaan, joka saattaa herkkähipiäisemmän silmissä jopa järkyttää vaikka leikkiä se vaan onkin. Hyvä nyrkkisääntö on, että kannattaa katsoa yksi jakso Breaking Badia ennen kuin tulee tänne ja jos sarja tuntuu täysin perseeltä, kannattaa ilta ABQ Londoissa myös skipata välistä. Tänne ei muuten kannata pukeutua liian mukavasti sillä intensiiviseen sisätilaan astuttaeessa puetaan keltaiset TV:stäkin tutut kemisti kamppeet päälle. Karavaani kestitsee kerrallaan n. 20 ihmistä ja 20 ihmisen keittämät kemikaalihöyryt kun plussaa yhteen, on fiilis lievästi sanottuna hikinen. 

Ps. Kuvamatsku jäi semi sumean puoleiseksi, mutta niin oli paikkakin. Toivottavasti hiffaatte idean! 🙂 

ABQ-london---1

ABQ-london1-3

ABQ-london1

Sisustuselementteinä löytyy piippuja, höyryä, minigrip pusseja ja pulveria. ABQ Londonissa pätee eri säännöt kuin normaalissa brittipubissa. Täällä naiset ovat narttuja ja kundien kaan ei kannata ihan liikaa kylmää hikeä valuttaa. Kaikki on suoraan kuin Breaking Badista.  Järkyttyneet tai päinvastaisesti yli-innostuneet saattavat tässä kohtaa muuten joko huokaista helpoituksesta tai pettyä karvaasti – Vaikka Lontoossa kaikki enemmän tai vähemmän sallittua onkin ja ABQ London alkuperäistä idean saattajaansa lähestulkoon identtisesti jäljitteleekin, kokataan crystal methin sijasta tässä karavaanissa Walterin ja Jessen puuhista poiketen tuttua ja turvallista alkoholia. Kyseessä on siis suomennettuna Cocktail Workshop.

Ideana on siis se, että jokainen pöytäseurue tuo ohjeistuksen mukaan x määrän joko vodkaa, rommia tai giniä mukanaan ja luovuttaa pullot henkilökunnalle. Henkilökunta pohjustaa tarjoilut ja tämän jälkeen pöydässä pääsee leikkimään kemistiä Breaking Badista tutuilla välineillä. BANG. Lopputuloksena pääsee nauttimaan ja dokaamaan mitä maistuvimpia höyryillä ja muilla turvallisilla kemikaaleilla varusteltuja cocktaileja aina daiqurista martiniin. Jännittävästä crack-luolasta paljastuu siis lopulta ehkä maailman spesiaalein ja extremein cocktail-baari koskaan!

ABQ London on elämys isolla E:llä! Musta on superia, että Lontoossa voi leikkiä myös vähän kyseenalaisempia leikkejä ja ketään ei mussuta lässynlää-lupien perään. Itä-Lontoo ympäristönä vaan parantaa kokemustan entisestään. Tänne pitää sitten fiilikseen ja tunnelmaan heittäytyä ihan täysillä. Jos olette provokatiivista kuvamatksua, once in lifetime-kokemuksia ja täysin spessuja yöelämän kokemuksia vailla – suosittelen todellakin tsekkaamaan tämän mestan! 

-OTTO- 


Ps. Seuraa meitsiä Instagramissa @otto.lilja

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. Mä niiiin haluan tänne! Breakingbadit on tullu katottua ja replat on tarttunu omaankin sanavarastoon (sattuneesta syystä ihan kotisanavarastoon vain ?). Oon himoinnut tänne pääsyä siitä asti kun Fangirl Questistä tästä luin, ihan briljantti idea!

    Meidänhän piti nyt toukokuun alussa tulla Lontooseen ja käydä täällä tietty kans, mut reissu nyt siirtyi jonnekin hamaan tulevaisuuteen…. Mut pakko päästä, toivottavasti nää ei lopeta!

    1. Vois joo jonkun naama ehkä paheksuvasti vääntyä jos BB:n reploja lähtis kahvipöydässä tai apteekin jonossa letkauttelemaan. Toisaalta mun provokatiivinen puoli haluaisi oikeasti nähdä, että miten jengi reagoisi? 😀 Hahaha, siis tä on niin maan mainio kokonaisuus ja tä sijainti syrjäsen kerrostalon sisäpihalla vaan kruunaa koko jutun! Todella hämyistä. Käsittääkseni nä on pyörinyt jo siis silleen ihan sopivan aikaa ja muuttaneetkin jo kerran niin veikkaan, että pitää pintansa?? I hope so!

      Tulkaa nyt nopeasti! Lontoon kesä ja beer gardenit kutsuu!

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.